Dodaj do ulubionych

Płatna wróżba

13.08.18, 19:10
Dzień dobry, czy ktoś wykonuje może płatne rozkłady kart Tarota?
Jeśli swoim pytaniem łamię regulamin, bardzo proszę o usunięcie posta.
Obserwuj wątek
    • lucyferianin1930 Re: Płatna wróżba 13.08.18, 20:33
      Ma pani prawo do tego, musiałaby pani konsultować się z panią misboaa. Ona jest królową. Adepci są chętni do wyświadczają usług, ale tu jest szkólka Tarot i wszyscy uczymy się jak należy intepretować karty Tarota.
    • asia.33 Re: Płatna wróżba 13.08.18, 22:51
      Zapytać zawsze można. Z tego co wiem forum to " wykształciło" kilka profesjonalnych wróżek . Mają one swoje gabinety , przyjmują klientów/ klientki . Są to sesje " na żywo - realne spotkania " lub przez internet. Znaną wróżką z tego forum jest np Coil. Jeśli chcesz napisz do Niej . Z tego co czytałam rok czy dwa lata temu wróżyła i miała klientki , była nawet w tv. Misboa też chyba wróży profesjonalnie . Zapytaj, napisz na maila lub poczekaj na odzew. Było tutaj mnóstwo dziewczyn , które rozwijały się w tym kierunku.
      Może napisz jakie masz oczekiwania wobec wróżki, będzie łatwiej.
    • lucyferianin1930 Re: Płatna wróżba 15.08.18, 12:48
      Witam, jeśli pani ma problem, proszę o kontakt emailowy ze mną.
    • lucyferianin1930 Re: Płatna wróżba 15.08.18, 12:51
      Zapomiałem mój email.
      lucyferianin1930@gazeta.pl
    • asia.33 Re: Płatna wróżba 15.08.18, 18:13
      Lucyferian czy Szczepan zgłosił się na ochotnika do płatnej wróżby , decyzję podejmij sama ale id razu mówię,że nie jest on stałym uczestnikiem forum . Bywa tutaj raz na kilka lat później znika. Ja nue czuję jego interpretacji da jakoś bardzo filozoficzne i mało konkretne - czasami zupełnie odbiegają od zadanego pytania . Jeśli mam kogoś polecić kogo tutaj znam to Misbooa lub Coil. Znam ich możliwości i będziesz zadowolona . Interpretację Misbooa są bardzo czytelne i możesz je ocenić. Przeczytaj wątki Szczepana Lucyferiana ( ma dwa niki) dla mnie dużo tam słów ale mało treści . Czasami zastanawiam się co chciał przekazać. Wybór należy do Ciebie . Ja nie wróżek , nigdy nie robiłam tego " za pieniądze" trzeba być pewnym swoich umiejętności bo wiem po sobie czego ja oczekuje od wróżki a na przestrzeni lat miałam robione płatne wróżby ( np wróżki z allegro) i żadna się nie sprawdziła. Coil kładła mi karty wielokrotnie , fajnie bo ma też cygańskie i tutaj w większości sprawdziło się ale to były karty kładzione " po koleżeńsku" - stare fajne czasy 😁. Interpretację Misbooa są zrozumiałe i jeśli ktoś ma pojęcie o kartach to faktycznie to co mówi/ pisze ma związek z kartami jakie zostały wylosowane. Lucyferiana jakiś za bardzo fantazjuje ,żeby nie napisać odlatuje w swoich i interpretacjach. Nie polecę go no nie jest on uczestnikiem naszego forum, jest raczej gościem z doskoku, który raz na kilka lat ( np 7) wpada tu napiszę coś i znika.
      • elisabeth_shue Re: Płatna wróżba 15.08.18, 19:43
        Dziękuję. Misbooa niestety nie ma gazetowego maila, a na post nie odpowiedziała, więc nawet gdybym chciała, nie mam jak się z nią skontaktować.
      • lucyferianin1930 Re: Płatna wróżba 15.08.18, 20:03
        Pani Asiu33, bardzo dziękuje za uwagę. Myślałem, że jesteś ludzka, ale co to napisałaś...….. nie chcę komentować.
        • asia.33 Re: Płatna wróżba 15.08.18, 21:13
          Lucyferiana napisałam prawdę . Po co wchodzisz tutaj pod dwoma nikami, wywolujesz burze i obrażasz dziewczyny ? Pozdrawiam się dziwisz, że jesteś tak postrzegany. Nie znam Twoich umiejętności tarotowych bo tutaj nie pokazałeś się jakoś szczególnie . Nie słyszałam też o Tobie nigdzie . Misboa można zweryfikować tutaj, poczytać jak wróży , jak odpisuje .
          Nie wiem co masz na myśli odwrócony pustelnik? Czy na każdą głupotę i sytuacja z życia codziennego szukasz odp w kartach? Nie mów ,że ciągnąłes na to karty? Dlaczego tak napisałam .... a no dlatego ,że niektórzy tylko chcą zarobić i wyciągają od ludzi kasę a wróżby te nie mają nic wspólnego z tym jakiej odpowiedzi klientką oczekuje. Ja nie zrozumiałabym tego o czym piszesz, Misboa pisze naprawdę normalnie i językiem zrozumialym szczególnie dla kobiet. Ty za dużo filozofujesz. Pokaż link gdzie można poczytać o Twoich wróżbach , o Twoich osiągnięciach? Nie sztuką coś napisać klientce, sztuka jest napisać odp i nie bać się że ona nie zrozumie i będzie prosić o jeszcze i oczekiwać wyjaśnień. A tego żadna wrozka nie lubi. Zrobisz wróżbę a później kobieta będzie Cię tu szukać i pisać źle o tym forum a Ty odezwiesz się za kolejne 7 lat.
      • lucyferianin1930 Re: Płatna wróżba 15.08.18, 20:06
        Stajesz się odwróconą Eremitą.
      • lucyferianin1930 Re: Płatna wróżba 15.08.18, 22:45
        Ale ładnie napisałaś i miłej nocki.
    • wawiak57 Re: Płatna wróżba 22.11.18, 16:43
      Wróżką nie zostaje się po skończeniu szkółki czy kursu Tarota, tego można nauczyć szympansa w ciągu tygodnia. Wróżka to dar czy talent , z którym się rodzimy, poparty doświadczeniem życiowym, wiedza psychologiczną i na końcu znajomością (wieloletnią) kart, runów czy innych narzędzi przy pomocy których wróżymy. Jeśli nie chcesz wyrzucić pieniędzy w błoto polecam panie Inessę, Milę, Milagros czy tarocistkę Renatę. Panie maja swoje strony internetowe i można je również znaleźć na wiodących portalach.
      • donbas Re: Płatna wróżba 22.11.18, 19:06
        Najlepiej było by dla szkółki aby nie stała się forum pt " która wróżka najlepsza". Takich forów jest mnóstwo, gdzie nota bene dzieją się straszne rzeczy. Internet jest wielki, że każdy może sobie piszukać albo skontaktować się nawet przez gazetowego maila z kimś z forum. Po przeglądnięciu nawet pobieżnym postów każdy może się zorientować która wtarocistka jest bardziej profesjonalna i długo wróży.
        • yorka83 Re: Płatna wróżba 22.11.18, 19:42
          Dokladnie. Szkoda tez, ze malo sie dzieje tu na forum
          • annamiszczak Re: Płatna wróżba 22.11.18, 22:23
            Yorka83, a co byś chciała, żeby się tu działo w sensie, czego Ci dokładniej brak?
            • yorka83 Re: Płatna wróżba 23.11.18, 00:03
              jestem poczatkujaca i brakuje mi wymiany doswiadczen, jakis konstruktywnych rozmow. takie interpretacje kart tez sa fajne, ale co z tego jak tak naprawde kazdy z nas widzi troche inaczej kazda karte, nie wspominajac juz o taliach gdzie dane arkana sa roznie przedstawiane.
              • annamiszczak Re: Płatna wróżba 23.11.18, 22:54
                Wiesz Yorka, są ludzie, którzy mają doświadczenie, ale nie chcą go "oddawać" forum i nie jest to takie całkiem niezrozumiałe. Czytałaś stare wątki? Może tam coś znajdziesz ciekawego, choć pewno nie ma to jak interakcja, na bieżąco. Jak nurtuje Cię jakieś zagadnienie, to rozpoczynaj któregoś dnia dyskusję i może ktoś się do niej przyłączy.
    • annamiszczak Re: Płatna wróżba 22.11.18, 22:17
      Ja bym (ogólnie) nie szukała wiarygodnych Wróżek na gazeta.pl, za przeproszeniem i całym szacunkiem dla nas wszystkich, mniej lub bardziej Początkujących, bez względu na długość stażu na ezo forum i nie polecam brania poważnie jakiejkolwiek (mniej, lub bardziej nachalnej) kryptoreklamy.
      • donbas Re: Płatna wróżba 23.11.18, 12:55
        Fakt. Precz z kryptoautoreklamą i poleceniami. Jedna wróżka spasuje jednemu a druga innemu. To forum dla wymiany doświadczeń i nauki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka