Dodaj do ulubionych

Królowa monet

16.09.18, 01:51
W pytaniu o przyszłość znajomości wyszły mi takie karty:
- 9 pucharów,
- królowa monet,
- królowa kielichów.

I o ile w królowej kielichów widzę trochę siebie, to zastanawia mnie ta królowa monet. Czy ona może oznaczać jakąś inną kobietę? Wiem, że osoba, o którą pytałam na pewno nikogo nie ma.
Obserwuj wątek
    • zytkoff Re: Królowa monet 16.09.18, 06:49
      Może ta 9 pucharów, czyli takie niby szczęście, ale czegoś brakuje, odnosi się do tego, że będziesz musiała być jak ta królowa monet, a Tobie to nie będzie odpowiadało, skoro jak piszesz jesteś jej kielichową odpowiedniczką
    • wyka_ptasia Re: Królowa monet 16.09.18, 09:56
      Pytanie dot przyszłości: dziewiątki niosą ze sobą zakończenia etapów życiowych, może więc pojawic5 się refleksja,że czegoś brakuje w tej relacji,że nie rozwija się wg oczekiwań.
    • asia.33 Re: Królowa monet 17.09.18, 00:01
      Emily mam dwie wersje. 9 puch to karta wygody, dobrobytu , dogadzania sobie ale i posiadanie grona wielbicielek ( gdy pytamy o faceta) . Pan może mieć dwie kandydatki na oku.
      Druga wersja też prawdopodobna, że to pan który lubi wygodne życie singla a Ty jesteś już na etapie chęci budowania czegoś więcej, masz wymagania ( królowa monet) , oczekujesz poważniejszego zaangażowania i konkretów. Może być tak ,że dowiesz się że on nie ma takich planow i nie chce nic zmieniać , możesz być rozczarowana nim ( królowa pucharów) . Królowa puch w świeżych związkach bądź w relacji, z której nie ma jeszcze nic konkretnego jest w gorszym położeniu , to ona jest zaangażowana bardziej i często przeżywa to emocjonalnie ( nawet płacze) .
      • emily-rose Re: Królowa monet 17.09.18, 14:48
        Skłaniałabym się ku tej drugiej wersji. Z tego co wiem do tej pory celowo nie wchodził w związki, wyjaśniając to sobie pewnym powodem (który nawiasem mówiąc jest niedorzeczny). Myślę, że trafiłaś w sedno.

Z nim może być tak, że wszystko fajnie, miły, sympatyczny, ale angażować się nie chce. I to widać w tej dziewiątce, radość ze znajomości, ale jak się oczekuje czegoś więcej, to ta radość niepełna.
        • asia.33 Re: Królowa monet 17.09.18, 16:34
          To już wiemy, pan zauważył,że szukasz poważnego związku i masz jakieś oczekiwania , wymagania a jemu wygodnie tak jak jest bez ponoszenia konsekwencji i bez deklaracji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka