lenik74 12.08.07, 20:59 Witam, z jakimi talijami Tarota pracujecie? Jakie są wasze ulubione i dla czego? Ile macie talij? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenik74 Re: Karty Tarota 12.08.07, 21:17 Sama zrobiłaś? Ja nie mogę się zebrać do tego wyczynu, podobno swoja współpracuje najlepiej. Odpowiedz Link
kopalinka Re: Karty Tarota 12.08.07, 21:29 lenik74 napisała: > Sama zrobiłaś? Ja nie mogę się zebrać do tego wyczynu, podobno swoja > współpracuje najlepiej. acha no widzisz tak się zebrałam że tylko AW bo na większy wyczyn na razie mnie nie stać ))) Odpowiedz Link
sukieneczka_czerwona Re: Karty Tarota 12.08.07, 21:18 A ja mam tarota marsylskiego,początki z nim były trudne,gdyż jak wiadomo małe arkana nie są wyjaśnione obrazkowo,ale jakoś sobie radzimy. Odpowiedz Link
lenik74 Re: Karty Tarota 12.08.07, 22:13 Marsylskie jest dla mnie za trudne I obrazki mi jakoś nie działają na wyobraźnię. Ale są podręczniki do Marsylskiego tarota. Zawsze można zaczerpnąć wiedzy. Odpowiedz Link
gosiadzika Re: Karty Tarota 13.08.07, 10:06 ja mam takie: Tarot Rohrig taroteca.multiply.com/photos/album/21 Lunatic Tarot taroteca.multiply.com/photos/album/244/Lunatic I "LOVE PACK" do rozkładów o miłości www.aeclectic.net/tarot/cards/love-pack/ Faeries ORACLE www.aeclectic.net/tarot/cards/faeries-oracle/index.shtml miałam OSHO zen tarot ale nic do mnie nie mówił przymierzam się do zakupu gnomes tarot taroteca.multiply.com/photos/album/184 Odpowiedz Link
lenik74 Re: Karty Tarota 13.08.07, 11:11 Kurczę, ja poluję na Rohriga, znalazłam w dwóch sklepikach internetowych za 70 złotych, ale nie mają tej talii w magazynie. I czekam, już raz zamawiałam, ale nie było, więc wymieniłam zakaz i kupiłam Victorian Romantic tarot. Jak u Ciebie pracuję Love Pack? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
matrona_cienia Re: Karty Tarota 13.08.07, 14:47 a ja mam Złoty Tarot Klimta za trudna dla mnie talia zamowilam Talie Ridera Waitea oczywiscie polska wersje z dodatkowym opisem kazdej karty zobaczym Odpowiedz Link
wyrdlove1 Re: Karty Tarota 13.08.07, 15:21 Ja mam Talię Heronymus Bosch Tarot.Korzystałam na początku z książki Tarot Marsylski, kupiłam ją bez kart. Ta książka to jeden wielki dół.Wszystko na "nie" Odpowiedz Link
gosiadzika rohriga mam wersję niemiecką 13.08.07, 17:27 angielska z tego co wiem to kosztuje dwa razy tyle Odpowiedz Link
lenik74 Re: Karty Tarota 13.08.07, 15:30 Osobiście mam 5 talii. Victorian Romantic Tarot Tarot Białych Kotów Rojo The Black Tarot Tarot Manara i taliję którą kupiłam jako pierwszą razem z książeczką, nie pamiętam nazwy. Odpowiedz Link
gosiadzika victorian romantic tarot 13.08.07, 17:22 oglądałam ,, w sklepie internetowym osiem.com.pl i wiecie co podoba mi się bardzooo Odpowiedz Link
lenik74 Re: lenik 14.08.07, 13:26 Lubię tę talię bardzo. Jednak jakość jest bardzo kiepska. Obrazki są przepiękne i sugestywne, ale karty są cieńkie i co gorsza razdwojaja się końcówki Nie wiem co z nimi robić Zaczęły się rozwarstwiać już po 2 tygodniach. Chociaż wcale nie używałam je często, bo mam inne karty. Odpowiedz Link
gosiadzika LOVE PACK 13.08.07, 17:26 a jeśłi o chodzi tą talię to świetnie się nadaje do związków, zaraz pokazuje kto w związku błądzi, kto co ma przerobić, może zeskanuję wam więcej kart to zobaczycie, jest pastelowa ciepła obrazy zrozumiały bez książki, kosztuje 80 zł w sklepie osiem.com.pl. ja ją kupiłam za 7$ w USA, a koleżanka mi przywiozła do Polski już jakiś czas temu Odpowiedz Link