toja48 30.06.07, 18:33 Bardzo proszę o pomoc. Szukam ciekawych i łatwych szablonów, dzięki którym dzieci będą mogły udekorować okna. Na przykład coś takiego. www.abcgospodyni.pl/rybka_cd.html Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauczycielka_przedszkola Re: szablony 02.07.07, 21:17 Przejrzyj linki z kolorowankami,ja tam znalazlam latwiejszych i trudniejszych cozywiscie tez mnostwo a pozatym wpisz w google slowko "window color" lub "stencils" (stencil),jest tego setki,wydrukuj i odrysuj.Polecam tez przejrzec w kosku czasopismo "Maly Artysta" ,bardzo czesto z niego korzystam,ukazuje sie co miesiac + numery specjalne (wlasnie ukazal sie numer z motywami europejskimi)i wakacyjny. www.kej.wroc.biz/ W srodku masz wkladke z szablonami.Ostatnio redakcja posilkuje sie tez pomyslami nadsylanymi przez nauczycielki.Polecam tez pokrewne czasopisma innych wydawnictw. Prenumeruję tez czasopismo Nauczycielka Przedszkola.Jest to istna skarbnica,nie tylko szablonow ale i plakatow,obrazkow,loteryjek itp itd Mozna ja kupic nie w kazdym kiosku (chociaz ja dogadalam sie z kioskarka obok mego domu i bierze specjalnie dla mnie a teraz to juz nawet biore kilkanascie sztuk dla wszystkich kolezanek z pracy) www.ediba.com/ediba/Pol/revistas/Przedszkola.aspPozdrawiam Odpowiedz Link
nauczycielka_przedszkola Re: szablony 02.07.07, 21:17 www.ediba.com/ediba/Pol/revistas/Przedszkola.asp Odpowiedz Link
mamatymka5 Re: szablony 02.07.07, 23:14 A ja polecam taką książkę: www.ksiazkiedukacyjne.pl/prod_k_0_0_76_Arteterapia_-_szczesliwy_swiat_tworzenia.html strasznie dużo ciekawych szablonów i cenne podpowiedzi zajęć plastycznych z dziećmi, z wykorzystaniem tanich materiałów. Odpowiedz Link
toja48 Re: szablony 03.07.07, 16:12 Bardzo dziękuję za porady. Skorzystałam i znalazłam dużo fajnych rzeczy. Dzieki!!!! Odpowiedz Link