giera04 04.12.07, 14:31 Ktos sie orientuje moze czy cos niedlugo bedzie dzialo sie w Trondheim , poza skokami , na ktore calkiem mozliwe ,ze sie wybiore ., moze ktos sie przylaczy xD ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trondhjem Re: Imprezy < Trondheim 10.12.07, 19:17 giera04 napisała: > Ktos sie orientuje moze czy cos niedlugo bedzie dzialo sie w > Trondheim , poza skokami , na ktore calkiem mozliwe ,ze sie > wybiore ., moze ktos sie przylaczy xD ? Pozdrawiam W Trondheim przeciez nic ciekawego sie nie dzieje, co tu sie moze dziac? Lepiej chodzic do knajp, te sa fajne, np. Den gode nabo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trondhjem Re: Imprezy < Trondheim 28.02.08, 18:46 giera04 napisała: > Ktos sie orientuje moze czy cos niedlugo bedzie dzialo sie w > Trondheim , poza skokami , na ktore calkiem mozliwe ,ze sie > wybiore ., moze ktos sie przylaczy xD ? Pozdrawiam I jak, dzieje sie cos w Trondheim? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giera04 Re: Imprezy < Trondheim 07.03.08, 11:23 Hehe nie nie , ale co do knajp to ja preferuje Ricksa :) . Rzeczywiscie jest tu troche nudno :) ., Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trondhjem Re: Imprezy < Trondheim 07.03.08, 21:29 giera04 napisała: > Hehe nie nie , ale co do knajp to ja preferuje Ricksa :) . > Rzeczywiscie jest tu troche nudno :) ., Pozdrawiam a gdzie jest Ricks? ja tam i tak lubie Den gode nabo to ze w Trondheim niewiele sie dzieje to tez i czasem plus, jest przynajmniej spokoj :) w sierpniu sa Olavsfestdagene, ale czy to jest takie ciekawe?... Odpowiedz Link Zgłoś