Gość: hm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 15:26 i co z tego?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Re: a co to jest facebook? IP: *.67.119-80.rev.gaoland.net 26.12.09, 02:48 zamknij sobie książkę na ryju to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Facebook to taki program do rehabilitacji... 26.12.09, 12:32 ...niepelnosprawnych umyslowo. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Facebook to taki program do rehabilitacji... 28.12.09, 13:24 pamejudd napisał: > ...niepelnosprawnych umyslowo. ************************** Ale bez znaczących sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sue Facebook eksperymentuje z layoutem IP: *.unitymediagroup.de 26.12.09, 10:16 tylko czy nie zrobi sie z tego druga ``nasza klasa`` ?? nie mam i nie mialam konta na nk i zastanawiam sie nad facebook´iem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myto Re: Facebook eksperymentuje z layoutem IP: 94.254.133.* 26.12.09, 13:04 facebook to wspaniała sprawa jeśli tylko znasz jakiś język jesli szukasz tylko kontaktów w Polsce to polecam nk bo na fejsbuku nie ma tylu uzytkowników w Polsce co na NK Odpowiedz Link Zgłoś
adelix82 Polecam 27.12.09, 07:48 Nie jest tam tak tłoczno jak na NK ale za to panuje całkiem inna kultura. Inny rodzaj ludzi... Może im mniej Polaków tym jakość lepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Polecam IP: *.pcmedia.com.pl 27.12.09, 11:15 inna kultura? to chyba troche utarta ocena, dla mnie niespecjalnie prawdziwa. jak dla mnie - chociaz to skrajny poglad - jest to miejsce, gdzie ludzie stawiajacy sie ponad nasza-klase i w ogole super high life postuja z pasja o tym, jakie maja rekordy w fejsbukowych gierkach, zamieszczaja bardzo ciekawe informacje pt. - o, pada dzis snieg, albo -ech, juz nie pada, i ogolnie tresc, jaka tam sie umieszcza, jest jak dla mnie poziom chyba nizej niz to co jest na nk. co jest juz zupelnie zabawne, biorac pod uwage narodowe oburzenie wywolane dorzuceniem sledzika do nk (ktory przyjal sie bardzo slabo), ktory jest tak naprawde malo udana kopia funkcjonalnosci dashboardu z fb. sledzik nie, ale pisanie o tym kto kiedy i jak ubral choinke, albo jak jest nudno w pracy, na fb uznawane jest za fajny ficzer :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asljfwuersejzg świetny news! błędy jak zwykle... hahah IP: *.static.maxnet.net.pl 26.12.09, 13:00 "Nowe pomysły władze portalu testują już beta-testerzy." Polska język trudna język... Odpowiedz Link Zgłoś