Gość: @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:36 Mam telefon tej firmy. Jest znakomity. Nie wytwarza praktycznie pola szkodliwego dla zdrowia. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UNITRA telefon nie wytwarza promieniowania IP: *.jjs.pl 14.01.05, 19:13 oznacza to po prostu, że nie działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k"oko Re: Dobry rok Samsunga IP: *.proxy.aol.com 14.01.05, 20:06 kazdy telefon- komorkowy wytwarza microfale!!!albo jestes mlody ,albo niezorientowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop Re: zwyczajnie sprzedaje w tej firmie :-)) IP: *.broker.com.pl 14.01.05, 20:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty szajsung Re: Dobry rok Samsunga IP: *.server.ntli.net 14.01.05, 21:50 samsung to najgorsza firma. wszystko co mialem samsunga psulo sie od razu po rozpoakowaniu z pudelka. moi znajomi mieli podobne problemy z ta "wspaniala" firma. To jest SZAJSUNG a nie samsung. te przychodzy to pewnie dlatego ze to tanie buble sa i maly koszt produkcji jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektronik Samsung to świetna firma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:54 Jestem elektronikiem czynnym i mogę potwierdzić, że samsung to naprawdę świetna firma, uczyniła ogromny postęp i obok panasonica i lg tworzy najlepsze telewizory, robi świetne monitory lcd i komórki i inny sprzęt, a twoimi wypowiedziami potwierdzasz,że nie znasz się a tylko krzyczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polar Re: Samsung to świetna firma IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.01.05, 11:42 Jestem elektronikiem czynnym i mogę potwierdzić, że samsung to naprawdę świetna firma, uczyniła ogromny postęp i obok panasonica i lg tworzy najlepsze telewizory, robi świetne monitory lcd i komórki i inny sprzęt, a twoimi wypowiedziami potwierdzasz,że nie znasz się a tylko krzyczysz ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korr Re: Samsung to świetna firma IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 16.01.05, 02:40 Może po prostu trafiłeś na wadliwy produkt - nie wszystko w naszym świecie musi być doskonałe - to nie Star Trek. Ja i moja siostra mamy w kompach dyski Samsunga - chodzą bez zarzutu. Mój qmpel ma monitor Samsunga i woli ten monitor niż gó..any produkt Phila. Zanim zaczniesz wszystko krytykować, może zacznij od siebie. Następnym razem, jak ci zepsuje się TV, poproś swoich nowobogackich rodziców, żeby Ci kupili. Odpowiedz Link Zgłoś