Dodaj do ulubionych

Dobry rok Samsunga

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:36
Mam telefon tej firmy. Jest znakomity. Nie wytwarza praktycznie pola
szkodliwego dla zdrowia. Polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: UNITRA telefon nie wytwarza promieniowania IP: *.jjs.pl 14.01.05, 19:13
      oznacza to po prostu, że nie działa!
    • Gość: k"oko Re: Dobry rok Samsunga IP: *.proxy.aol.com 14.01.05, 20:06
      kazdy telefon- komorkowy wytwarza microfale!!!albo jestes mlody ,albo
      niezorientowany!!!
      • Gość: miop Re: zwyczajnie sprzedaje w tej firmie :-)) IP: *.broker.com.pl 14.01.05, 20:57
    • Gość: anty szajsung Re: Dobry rok Samsunga IP: *.server.ntli.net 14.01.05, 21:50
      samsung to najgorsza firma. wszystko co mialem samsunga psulo sie od razu po
      rozpoakowaniu z pudelka. moi znajomi mieli podobne problemy z ta "wspaniala"
      firma. To jest SZAJSUNG a nie samsung. te przychodzy to pewnie dlatego ze to
      tanie buble sa i maly koszt produkcji jest
      • Gość: elektronik Samsung to świetna firma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 23:54
        Jestem elektronikiem czynnym i mogę potwierdzić, że samsung to naprawdę świetna
        firma, uczyniła ogromny postęp i obok panasonica i lg tworzy najlepsze
        telewizory, robi świetne monitory lcd i komórki i inny sprzęt, a twoimi
        wypowiedziami potwierdzasz,że nie znasz się a tylko krzyczysz
        • Gość: polar Re: Samsung to świetna firma IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.01.05, 11:42
          Jestem elektronikiem czynnym i mogę potwierdzić, że samsung to naprawdę świetna
          firma, uczyniła ogromny postęp i obok panasonica i lg tworzy najlepsze
          telewizory, robi świetne monitory lcd i komórki i inny sprzęt, a twoimi
          wypowiedziami potwierdzasz,że nie znasz się a tylko krzyczysz

-----------------------------
          • Gość: Korr Re: Samsung to świetna firma IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 16.01.05, 02:40
            Może po prostu trafiłeś na wadliwy produkt - nie wszystko w naszym świecie musi
            być doskonałe - to nie Star Trek.
            Ja i moja siostra mamy w kompach dyski Samsunga - chodzą bez zarzutu. Mój qmpel
            ma monitor Samsunga i woli ten monitor niż gó..any produkt Phila.
            Zanim zaczniesz wszystko krytykować, może zacznij od siebie. Następnym razem,
            jak ci zepsuje się TV, poproś swoich nowobogackich rodziców, żeby Ci kupili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka