agas301 12.10.10, 19:03 Dukam, szukam i nic Jak mogę sama zrobić taką czcionkę, nie chodzi mi o gotowce choć pewnie są takie. pomóżcie bo stoję w martwym punkcie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogatka1 Re: Czcionka - help 13.10.10, 03:35 Może będą pomocne: winui.pl/jak-zrobic-czcionke-vt2920.htm A tu duży wybór: www.youtube.com/watch?v=3_agMnaLWKk po prawej Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Czcionka - help 13.10.10, 12:00 Edytować czcionkę można łatwo w Inkscape. Na screenie pierwsze kroki. A te górki powstały z pociągnięcia w poziomie lewego punktu z litery g do połowy napisu, a potem jeszcze pociągnęłam w połowie pomiędzy punktami. Tak samo zrobiłam z punktem prawym górnym litery a. Żeby zniknęły punkty kontrolne, klikasz na któreś z narzędzi po lewej stronie, np na wskaźnik u góry. Zapisujesz z rozszerzeniem .png Fajna zabawa -- a spróbuj nie - thing not done and you are gone - grafika widok z okna Odpowiedz Link
agas301 Re: Czcionka - help 13.10.10, 17:18 dzięki Ci Bogatko jak zwykle można na Ciebie liczyc - pokombinuję w wolnym czasie Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Czcionka - help 08.10.11, 20:38 openzone.pl/news,fontcapture-stworz-czcionke-ze-swojego-pisma-odrecznego,2385 www.myfirstfont.com/ Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Czcionka - help 27.09.12, 21:04 Cytat"Zapisz się do naszego newslettera lub śledź nas na Twitterze i sporadycznie otrzymywać kupony rabatowe. Raz lub dwa razy w roku wyślemy kupon, który pozwala na generowanie czcionek za darmo, więc przyłącz się teraz!" - czyli, jest już płatne, ale dają fory, ze można za free. Odpowiedz Link