czarna9610 13.06.10, 18:11 Pierwsza wyhodowana od początku. Posiałam w marcu. Rosła z oporami , bo aura nieco kapryśna ale już przypomina sałatę fotoforum.gazeta.pl/photo/5/pg/rj/slbd/dmUHEyN5Nh5nQOIZQB.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: Moja sałata 13.06.10, 18:20 Oowiem jakie to fajne uczucie-patrz watek o botwince Brawo Odpowiedz Link
cipcipkurka Re: Moja sałata 13.06.10, 21:42 He he, pokażę Wam kiedyś przy okazji moje rzodkiewki Odpowiedz Link
a74-7 Re: Moja sałata 13.06.10, 22:32 A ja eksperymentuje z dopiero wsadzonymi w zeszlym roku : listkiem laurowym , truskawkami, lubczykiem, jagodami ,agrestem,czarna porzeczka, maliny za plotem ,bo miejsca zabraklo...Jeszcze jest mlodziutka czeresnia i jablonka . Ogrodek nie jest wielki , zaczynalismy od trawy 2 lata temu. Malz nasadzil troche na oslep ,ze sie tak wyraze, ale wspaniala satysfakcja jest , nawet jak zbiera sie najmniejszy krop ) No i wszystko organiczne Troszke szkoda mi miejsca na poletko warzyw, no wreszcie to miasto i do tesco blisko D Przyznam ze wole kwiatki w ogrodku ) Odpowiedz Link