wilowka 14.07.10, 21:39 Taki ognisty, błyskotliwy, inteligentny, poruszający... Napisać bym chciała. Mówię Wam. Nauczyłam się pływać, oswoiłam maszynę, to i romans kiedyś napiszę, tylko nie mam jeszcze pomysłu na parę głównych bohaterów... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaiewa Re: Romans mi się marzy 14.07.10, 22:14 Wilowko, Oczywiscie ze napiszesz! Jestem wiecej niz pewna A wogole to Ania (wielka wielbicielka Twojego talentu i blogow) Odpowiedz Link
krysia2000 Re: Romans mi się marzy 14.07.10, 22:30 A to musi być para? Dziś przecież modne są narracje serialowe, wielowątkowe, wielobohaterowe, tak żeby każdy świr i odpał mógł się w nich odnaleźć. Tylko popatrz: Ja na przykład jestem tym psem z martini na dole, Brianem, a jednocześnie jajogłowym malcem na rowerku, Stewiem. Przy takiej galerii ludzkich i pozaludzkich przypadków potencjalnych możliwości romansów jest bez liku. Starczy na kolejne 10 sezonów. Odpowiedz Link
very.martini Re: Romans mi się marzy 14.07.10, 22:50 Napiszesz W razie czego pisz po natchnienie do mnie, ja wymyślam na poczekaniu różne mini fabułki, więc załatwię Ci wątki poboczne. A mnie sie też marzy romans - mnie z flaszką Coraz bardziej skłaniam się do tego, by zaszaleć 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link
fettinia Re: Romans mi się marzy 15.07.10, 09:09 Taa tytul dwuznaczny Ale..skoro tyle rzeczy opanowalas to i romans ci wyjdzie-na papierze rzecz jasna Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Romans mi się marzy 15.07.10, 10:03 Pewna jestem, ze napiszesz. Moze to bedzie pierwszy, ktory mi sie psodoba i bede w stanie przebrnac przez cala ksiazke? Odpowiedz Link
alinka_li Re: Romans mi się marzy 15.07.10, 12:12 No To pisz Wilowko, pisz Tylko poza tym, że romans ten ma być błyskotliwy, inteligentny i poruszający to może niech będzie i odrobinę komiczny? Tak dla rozluźnienia Odpowiedz Link
misia72 Re: Romans mi się marzy 15.07.10, 12:49 Myslalam, ze chlopa Ci trzeba Zycze powodzenia w pisaniu. Jakby co , to pomozemy Ci wymyslec jakas ciekawa fabule Prosze koniecznie zawrzec w nim jakis watek kulinarny - bedzie jak znalazl do mojej kolekcji !! Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Romans mi się marzy 15.07.10, 14:40 Pisz, pisz romanse zawsze mają powodzenie. Proponuję ognisty historyczny, i najlepiej żeby on jej początkowo albo nie chciał albo był na przykład szpiegiem i zmienił się pod jej wpływem. Seria takich romansów i zbijesz fortunę. Tylko nie za dużo opisów przyrody i strojów. Odpowiedz Link
qubraq Re: Romans mi się marzy 15.07.10, 17:00 A może posłuchaj ballady... www.youtube.com/watch?v=eVFTF_N1sko&feature=related jesli to nie Twój klimat to przebacz Odpowiedz Link
qubraq Re: Romans mi się marzy 15.07.10, 17:03 Albo tej: www.youtube.com/watch?v=SRvzmDuBXE4 Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Romans mi się marzy 15.07.10, 17:17 A może... www.youtube.com/watch?v=trR5uDzVHQk Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Romans mi się marzy 16.07.10, 01:29 Tez bym napisala, ale mi sie nie chce i nawet temat mam Odpowiedz Link
izabelski Re: Romans mi się marzy 16.07.10, 02:30 moge ci podrzucic kilka tematow z zycia wzietych ale takich, ze pisarz by ich nie wymyslil Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Romans mi się marzy 16.07.10, 08:04 Ja bym chciała napisać kryminał i to tak krwawy i tak mocny , ze czytelnik bałby się zasnąć Odpowiedz Link
wilowka Re: Romans mi się marzy 18.07.10, 20:16 To piszmy - kryminalnie i romansowo Izabelski, Very Martini - podrzucajcie! Opowieści co to rzeczywistość jest bardziej nieprawdopodobna niż fikcja, jestem bardzo ciekawa Qbraku - nic nie rozumiem, ale lubię posłuchać. Dziekuję Jedzenie rzecz jasna Misiu też tam będzie. Jakże tak ja bez jedzenia miałabym tworzyć? Mysiulek - niech Ci się zachce proooszę. Wielowątkowo - nie pomyślałam o tym, faktycznie. Będą mieli dużo znajomych. A i romans będzie taki, że on jej najpierw nie będzie chciał, potem zachce i oszaleje dla niej, a potem się źle to wszystko skończy ale przedtem będzie zabawnie też czasem... Ech styl tego postu nie poważnie zniechęca do mojego dzieła w fazie mocno prenatalnej, ale co tam, nie zniechęcajcie się. Zobaczycie, za dwadzieścia lat wspomnicie mój wątek Odpowiedz Link
qubraq Re: Romans mi się marzy 20.07.10, 16:41 wilowka napisała: > Qbraku - nic nie rozumiem, ale lubię posłuchać. Dziekuję a wiesz ze kiedys język rosyjski był obowiązkowy w polskich szkołach? to dlatego zapominam ... Odpowiedz Link
wilowka Re: Romans mi się marzy 20.07.10, 19:07 Wiem wiem, ale ja jestem pierwszym rocznikiem, którego w mojej szkole nie obowiązywał rosyjski tylko niemiecki. Szkoda. Rosyjskiego się świetnie słucha w piosenkach, natomiast uważam, że powinien być zakaz śpiewania po niemiecku Odpowiedz Link
qubraq Re: Romans mi się marzy 30.07.10, 18:03 wilowka napisała: > Wiem wiem, ale ja jestem pierwszym rocznikiem, którego w mojej > szkole nie obowiązywał rosyjski tylko niemiecki. Szkoda. > Rosyjskiego się świetnie słucha w piosenkach, Słuchaj sercem Odpowiedz Link
qubraq Re: Romans mi się marzy 01.08.10, 17:23 wilowka napisała: > Dobrze Spróbuj Wertyńskiego Odpowiedz Link