Dodaj do ulubionych

W nawiązaniu

21.10.10, 11:21
do wątku o forumowych przyjaźniach(zaprzyjaźnione forum), zapytam całkiem niekuchennie, choć może trochę pogaduszkowato.
Może któraś forumka posiada/zna posiadaczkę sztuznego futerka ecru, lub jasnobeżowe bądź białe, i może to cudo odsprzedać - poszukiwany rozmiar S, czyli 34.
Moja przyszła synowa trochę zbagatelizowała fakt, że ślub w grudniu, więc i temperatura może być różna, głównie niskawink
Jakby co poproszę o cynk, bo inaczej będę zmuszona dziewczynę przyoblec w mój kożuszek, rozmiar XL big_grin
Obserwuj wątek
    • fettinia Re: W nawiązaniu 21.10.10, 11:31
      Nie mam niestety..no i rozmiar S jest mi osobiscie nieznanytongue_out
      Moje corki wprawdzie S ale tez nie maja..
      Mam nadzieje,ze ktos sie zglosismile
      • fettinia Re: W nawiązaniu 21.10.10, 11:43
        zajrzalam na ebay-hmmm ceny od 79 euro..a jedyna tansza ma juz 16 chetnych
        poszukam jeszcze gdzie indziejsmile
        • wadera3 Re: W nawiązaniu 21.10.10, 11:53
          Widzisz, z ebajem i allegrem jest o tyle kłopot, że synowa wolałaby przymierzyć, więc nie zamówiła, a ja, jakby było niedrogo, to ewent kupię i dam jej przymierzyćsmile
          • fettinia Re: W nawiązaniu 21.10.10, 12:03
            Tja..150 zl jak widze to minimum
            slubowisko.pl/produkt/moriestylee/etola-futerko,8371
            • fettinia Re: W nawiązaniu 21.10.10, 12:07
              a moze allegro?szala ani narzuty przymierzac nie trzebasmile
              moda.allegro.pl/slub-74169
              • wadera3 Re: W nawiązaniu 21.10.10, 12:23
                Nie chodzi o szal, ten sama wydziergam, chodzi o ubranko na dwór, przejście z domu do samochodu, z samochodu do kościoła itd. A nie wyobrażam sobie panny młodej w sukni i zwykłym płaszczu czy kurtce, na szczęście synowa też niesmile
                Więc chcemy coś niedrogiego, bo to będzie na 99% do jednorazowego użytku.
    • mysiulek08 Re: W nawiązaniu 21.10.10, 12:52
      po wrzuceniu w allegrowa wyszukiwaczke hasla 'futerko' smile znalazlo sporo :

moda.allegro.pl/listing.php/search?string=futerko&from_showcat=1&category=74169&from_showcat=1
      moze ktos sprzedaje na tyle blisko, ze da sie przymierzyc?
      • mysiulek08 Re: W nawiązaniu 21.10.10, 12:54
        tu sa np producenci:

moda.allegro.pl/bolerko-futerko-z-norki-promocja-super-cena-i1267339805.html
        moda.allegro.pl/bolerko-z-wilka-futerko-i1269038944.html
        moda.allegro.pl/sklep/2184740_venus
        • mysiulek08 Re: W nawiązaniu 21.10.10, 12:57
          o i tu:
          moda.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13078751
          smile
          • wadera3 Re: W nawiązaniu 21.10.10, 13:36
            Dzięki Mysiulku, szukam od wczoraj niemal bez przerwy i nie wiedziałam tego co mam pod nosem(w Warszawie) już napisałam @ czy da radę przymierzyćsmile
            • koniczynka777 Re: W nawiązaniu 21.10.10, 14:16
              Moze poszukaj tez w lumpeksach?widzilam tam niedawno fajne futerka
              • wadera3 Re: W nawiązaniu 21.10.10, 14:56
                No, też i to do głowy wpadło, ale muszę się wybrać do"miasta", czego nie cierpię robić jeśli nie muszę. Warszawianki mnie zrozumieją - mieszkam na Nowodworach.
                A w centrum znam co najmniej jeden lumpeksobutik z eleganckimi rzeczami.
    • nikanik Re: W nawiązaniu 23.10.10, 16:15
      Waderowink jak dziewusznkynka taka drobniutka to poszukaj w komisach gdzie oddają rzeczy komunije.
      Jak Młoda miała komunie (3lata temu) to były dziewczynki łochocho że 34-36 to byłby mały rozmiar.
      A komunijne komisy mogą być tańsze niż ślubne;D
    • nikanik Re: W nawiązaniu 23.10.10, 16:16
      A tak poza tematem to wdeche z Cebie Teściowawink
      smile
      • daxter Re: W nawiązaniu 23.10.10, 20:49
        Szkoda ,ze predzej nie napisałas własnie pokroiłam takie fajne bolerko na beret i mufę bo niestety w S juz nie wchodze a szkoda było wyrzucić, oddałabym Ci za darmo .
        • wadera3 Re: W nawiązaniu 23.10.10, 21:05
          Już, już, na allegro znalazłam, synowa podjechała i kupiła(też za bezcen) więc po sprawie, ale dzięki za różne rady, teraz szukam welonu big_grin
      • wadera3 Re: W nawiązaniu 23.10.10, 21:07
        A skąd wieszwink
        Żartuję, staram się być taką teściową, jakiej ja nie miałam (czyli niewtrącającą się, ale trzymającą z dala rękę na pulsie wink)
        • nikanik Re: W nawiązaniu 23.10.10, 22:12
          nie wiem smile
          tak wnioskuję z wątkusmile
          martwisz się o "obcą babe!"
          tożto niebywałe;D
          -z doświadczneia piszewink
          • daxter Re: W nawiązaniu 24.10.10, 19:34
            Welon koniecznie musi byc długi i pożyczony gwarantuje szczescie małzenskiesmile taki głupi przesąd ale się sprawdza.
            Wiem z autopsji smile) 27 lat stażu smile
            • wadera3 Re: W nawiązaniu 24.10.10, 21:23
              Oooo, to dobrze wiedzieć, będzie długismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka