buka007 Re: Nawet opalenizna murarza. 26.05.15, 20:12 no no, niczym Myśliciel Rodina ten murarz. Odpowiedz Link
shachar Re: Nawet opalenizna murarza. 08.06.15, 00:56 Albo jak Popeye, reklama szpinaku Odpowiedz Link
zlosliwiec.zlosliwiec Albo koniec świata rychły... 01.06.15, 19:17 ... albo się w Jancia Wodnika na tej wsi przeobrażam. Obudziły mnie w sobotę hałasy dobiegające z saloniku. Włam! - pomyślałem wyskakując z sypialni. A oto włamywacz... Odpowiedz Link
buka007 Re: Albo koniec świata rychły... 02.06.15, 20:16 a co to za ptak, taki dropiaty? Odpowiedz Link
shachar Re: Albo koniec świata rychły... 08.06.15, 00:55 Wygląda jaka szpak, tylko taki shipisiały , bardziej kolorowy. Odpowiedz Link
zlosliwiec.zlosliwiec Re: Albo koniec świata rychły... 09.06.15, 16:06 Tak, to szpak Marceli. Wleciał mi rano przez komin, narobił rabanu, ofajdał drzwi i przysiadł się do alkoholu. Wypuściłem drania. Mam też inne zdjęcia ptaszków, na przykład kormorana łowiącego rybki, i elemelka pstrokatego na murku. Mówię Wam, przy pięknej pogodzie ta szmaragdowa wyspa ma prawie wszystko: góry wyrastające z oceanu, palmy, czaple nie zlęknione ludzi, wydry nurkujące w kanale, krowy pozujące do zdjęć, króliki kicające po parkingu, których Spajki nie widzi, (ale dzielnie węszy!), foki w Zatoce Dublińskiej, delfiny na zachodnim wybrzeżu, jelenie w parku Feniksa, szkielet starego barana zwiniętego w kłębek, jakby spał... Odpowiedz Link
fettinia Re: Albo koniec świata rychły... 07.06.15, 17:29 cudne wszystkie zdjecia jak zawsze Odpowiedz Link