qubraq 18.07.17, 19:32 Prosze o pomoc: jak przeniesc w smartfonie zdjecia przyslane w formie sms'ow do "aplikacji" e-mailowej istniejacej w smartfonie? Jestem zupelnie bezradny i do tego calkowicie "starodawny" w tych nowych cudenkach komorkowych ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Pomocy ;-) 20.07.17, 03:21 Nie pomoge sama jestem jak dziecko we mgle ze smartfonem w reku. Teoretycznie powinno byc to, hmm 'intuicyjne', nie masz gdzies w rogu jakiegos menu w postaci trzech paskow lub trzech kropek? gdzie po rozwinieciu poprowadzi Cie za reke? Moze u operartora Ci pomoga? albo zglos sie do bardzo mlodego pokolenia jakis sasiad? Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Pomocy ;-) 20.07.17, 08:58 Niestety Jedyne co opanowałam to jak przesłać zrobione przez siebie zdjęcie na pocztę gazetową Odpowiedz Link
krysia20000 Re: Pomocy ;-) 20.07.17, 11:19 Na androidowym wystarczy przytrzymać palec na zdjęciu w MMS-ie (SMS to czysto tekstowa wiadomość) aż pojawi się menu z opcją 'Save Picture'. Potem otworzyć appa mailowego, stworzyć nowy list i dołączyć do niego zapisane wcześniej zdjęcie. Ajfonów nie używam, więc szczegółowo nie wiem jak to będzie, ale powinno być podobnie. Odpowiedz Link
qubraq Re: Pomocy ;-) 21.07.17, 20:13 Dzieki za nauke, chyba pojde po prostu do operatora i poprosze o pomoc Odpowiedz Link
daxter Re: Pomocy ;-) 25.07.17, 17:31 Można zapisać zdjęcie w galerii zdjęć a pózniej pisząc e-maila dodać zdjęcie z galerii jako załącznik Odpowiedz Link