pani.serwusowa 27.08.09, 10:47 ...cos w rodzaju zazynanej swini, to znaczy, ze woskuja mi nogi. Ide dzis o 13.30. Przygotowania do urlopu wkroczyly w kolejna faze. Wczoraj luby dyskretnie glaszczac mnie po nogach zapytal, czy ja taka prawdziwa poganka, za zapuszczam te wlosy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fettinia Re: Raczej zarzynanej :/ 27.08.09, 11:42 hiehiejednak lepsza stara dobra maszynka-nie boli tak bardzo Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Raczej zarzynanej :/ 27.08.09, 11:50 Wiem, ze nie boli, ale mam ciemne i dosc mocne wlosy. Na urlopie mam zamiar chodzic rezebrana (no, nie calkiem, he,he), zeby sobie odbic za caly rok w Polnocnym Yorkshire. Wiec nie bedzie mi sie chcialo co 2-3 dni z maszynka szalec. Poza tym postanowilam, ze teraz pojde do kosmetyczki, a po powrocie z urlopu kupuje depilator, bo poprzedni mialysmy na bule z sis i jak sie wyprowadzila, to jej odstapilam i zaczelam golic. Chyba nie bedzie tak starsznie, nie? Przeciez ten ruch zrywania plastra jest blyskawiczny... Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Raczej zarzynanej :/ 27.08.09, 11:52 Aaaa psychicznie sie nastawiam jeszcze na depilcje brazylijska, ale nie jestem gotowa. To dopiero hard core. Sorry, ze tak w kuchni o tym sypie, ale komu mam powiedziec, jak nie Wam? Chlopa w domu nie bede zameczac przeciez. Odpowiedz Link
kreola Re: Raczej zarzynanej :/ 27.08.09, 12:44 Serwusowa, my z corka kupilysmy sobie taki pojedynczy podgrzewacz do wosku i same sobie robimy depilacje w domu. Tzn. same depilujemy rece i nogi, ale na bikini to juz do kosmetyczki chodzimy. ten pogrzewacz kosztuje razem z woskiem i plastrami tyle co jedna wizyta u kosmetyczki i jest to moim zdaniem mniej bolesne niz depilator, szybsze i latwe do wykonania jak sie dojdzie do wprawy. Popatrz tu na przyklad: www.allegro.pl/item718508573_zestaw_do_depilacji_podgrzewacz_woski_paski.html Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Raczej zarzynanej :/ 27.08.09, 13:02 Dzieki, Kreolo. Widzialam takie urzadzenia, ale szczerze mowiac depilator jest wg mnie mniej klopotliwy. W sensie szybszy do uzycia, bez babrania sie itp. Uzywalam depilatora kilka lat i po 2-3 depilacjach praktycznie nie bylo bolu. A to byl stary model. Te nowe maja jakies bajery - chlodzace nakladki, masujace czy inne takie. Teraz troche sie obawiam, bo ta dzisiejsza wizyta jest po roku uzywania maszynki do golenia... Ale co tam, trza twardym byc, a nie mietkim siurkiem. A umowilam sie z nia tez po to, aby na spokojnie ja wypytac o brazylijska... Odpowiedz Link
keepersmaid Re: Raczej zarzynanej :/ 27.08.09, 13:11 Wlasnie kupilam nowy depilator, co prawda bez cieplo-zimnych bajerow, ale z nowszej generacji (Philips Satinelle) w komplecie z trymerkiem (zamiast braziliany totalnej) i bardzo sobie chwale. Miedzy innymi dlatego, ze nie ma babrania i ciamkania w niczym. Kupilam krem na po depilacji (Klorane, bardzo dobry) ale uzywam go tylko na bikini, bo reszta mnie bardzo dobrze te depilacje znosi. Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Raczej zarzynanej :/ 27.08.09, 13:46 No wlasnie sie przymierzam do jakiegos nowego sprzetu. Ale to po powrocie. Odpowiedz Link
momas Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 13:16 Serwusowa - wyobraź sobie, ze boli Cię ząb. Jakiś trzonowiec ze stanem zapalnym... Wtedy depilacja przy takim czymś wyda Ci sie bezbolesna Oczywiście - bólu zeba nie zycze nikomu. nigdy. Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 13:47 Bedzie dobrze. Odpowiedz Link
kasia_bzdeta_wons Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 14:39 a ja sobie ogoliłem "okolice bokserek" . troche swedzi bo odrastają. ale na lato to super pomysł. jakos tak chłodniej i na plazy nagiej bez afro jakos lepiej sie czułem Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 15:00 I fajnie. Tak lubie. Tzn. nie na zero, ale przyciete. A ja wlasnie wrocilam i moje nogi sa w czerwonych kropkach, ale gladiutkie, ech... Jako, ze nie bolalo az tak bardzo, a babeczka bardzo fajna, to do razu umowilam sie na pelna brazyliane. Za dwa tygodnie naprawde uslyszycie krzyki... Odpowiedz Link
dorka_1962 Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 16:05 pani.serwusowa napisała: > .... Za dwa tygodnie naprawde uslyszycie krzyki... Ło matko i córko a co tym razem będziesz traktowała woskiem?? Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 16:10 Depilacja brazylijska, wrzuc w google... Dla kobiet o mocnych nerwach, ha, ha, ha! (za dwa tygodnie sie nie bede tak smiac...) Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 16:35 He, he. Napisalam pelna, ale to nie bedzie pelna, cos tam zostanie. Na bogow, niech sie ta dniowka juz skonczy, bo umieram z nudow w pracy. A ksiazke zostawilam w domu. Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 16:24 osobiscie wole depilacje woskiem niz samodzielne depilowanie depilatorem, taka masochistka jestem Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 16:30 Sewerusowo, kawał na odreagowanie po torturach: Bara-bara i Icek mówi: - Salcie, ty masz nózki jak sarenka! - Względem szczupłe i zgrabne? - Nie, względem owłosione. Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 16:31 Ha,ha, ha! Zzam to, u mnie w szkole podstawowej sie tak mowilo. I jeszcze o piersich - ze ktos ma takie jak rodzynki. Nie slodkie, a pomarszczone. Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 27.08.09, 16:36 Fajna ta babeczka. Chodzilam do niej na inne zabiegi, pierwszy raz robila mi wosk. Jest dokladna i szybka, zagaduje, ani sie nie obejrzalam, a bylo po wszystkim. Chyba lepsza ta wizyta niz depilator, ale przekalkuluje, co mi sie finansowo bardziej oplaca. Pewnie depilator. Odpowiedz Link
pietnacha40 Re: podziwiam Cię, ja bym się nie odważyła ;) 28.08.09, 16:49 Aż mi się palce podkurczyły !!!! Wosk czy depilator - za nic !!!! I jeszcze bikini !!!! Aaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Kocham moją niebieską gilette A bikini załatwiłam raz na zawsze laserem pod znieczuleniem.Normalnie czuję te wyrywane włosy.Brrrrrr. Odpowiedz Link
aaaguniaaa Re: podziwiam Cię, ja bym się nie odważyła ;) 12.09.09, 13:27 ja wlasnie zastanawiam sie nad laserem... tylko samo bikini w promocji 34e. no i pakiet z gwarancja na 5lat 340e. kurcze, a jak po 5 latach odrosnie? Odpowiedz Link
pani.serwusowa Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 10.09.09, 15:53 Slyszeliscie cos? Nie? I dobrze, bo ani jeku z siebie nie wydusilam. Kilka razy polecialo soczyste "SHIT", kilka glebszych oddechow i po wszystkim. Czuje sie tak, ze moglabym gory przenosic. Taki oczyszczajacy bol to byl. Odpowiedz Link
pamtaa Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 10.09.09, 17:08 Ja nic nie słyszałam. Dzielna z ciebie kobietka. Odpowiedz Link
bodzia50 Re: Jak bedziecie slyszec u siebie krzyki... 10.09.09, 18:49 )))+ ))) teraz nie będzie można się od ciebie oderwać , tylko głaskać i głaskać a szczególnie.... Odpowiedz Link
ania_m66 nie przejmuj sie 13.09.09, 20:23 mi po pierwszym epilowaniu - baardzo bolesnym zreszta maszynka brauna wlosy na nogach zaczely odrastac po 2 a nie 14 dniach. Odpowiedz Link