yoginka2 06.07.07, 10:41 odnosnie pozytywnego myslenia polecam film: The Secret. Kiedys byl do sciagniecia na forum: "Rozwoj duchowy". Naprawde warto obejrzec :) Pozdrawiam. "Jeśli szukasz, jeśli pragniesz drogę swą odnajdziesz....." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoginka2 Re: pozytywne myslenie 07.07.07, 14:43 jesli ktos chcialby obejrzec ten film, to moge przegrac na plytke. Film jest w wresji amerykanskiej z polskimi napisami (DIVX). Byl emitowany w Stanach w programie u Oprah Winfrey Show. Naprawde polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: pozytywne myslenie 09.07.07, 12:54 Ponoć jest świetny. Leży gdzieś i czeka, a ż go obejrzę, tymczasem jednakowoż potrzebuję sobie wreszcie zamontować kartę dźwiekową, która też leży i czeka :D Odpowiedz Link Zgłoś
paulia Re: pozytywne myslenie 10.07.07, 10:32 Film jest naprawde swietny. Goraco polecam. Z tej samej beczki, pare lat temu natknelam sie na ksiazke "Creating Power" Karim'a Hajee. Ta ksiazka mowi dokladnie o tym co film i dodatkowa jest 3 tygodniowy kurs pozytywnego i kreatywnego myslenia. Na poczatku myslam, ze to jakis pic na wode, ale moja blizniacza ciekawosc mnie przemogla i sprobowalam i juz nie jestem taka sama :-)))) Jesli ktos chce to dysponuje wesja papierowa, skserowana. Moge wyslac lub dostarczyc wlasnorecznie w Warszawie, bo bede tam za miesiac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: pozytywne myslenie 10.07.07, 13:18 Ja chcę i poproszę! :) Za miesiąc, toi znaczy kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
yoginka2 Re: pozytywne myslenie 10.07.07, 13:41 ja tez poprosze o ksiazke :) Jesli mozna to odbiore w Warszawie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulia Re: pozytywne myslenie 10.07.07, 15:10 Niestety mam tylko jedna kopie ksiazki, wiec kto pierwszy ten lepszy :-) Sorry Yoginko, ksiazka idzie do Iokepine. W Wawie bede miedzy 9 i 12 sierpnia i bede sie widziec z Anahella, zeby odebrac kolczyki, ktore dla mnie zrobila, wiec mozemy sie zobaczyc w tym samym czasie i miejscu, ale to jeszcze nie ustalone. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoginka2 Re: pozytywne myslenie 10.07.07, 16:09 Trudno, jakos przeboleje ;) mam w koncu film i pare innych ksiazek o pozytywnym mysleniu ;) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulia Re: pozytywne myslenie 10.07.07, 22:08 Yoginko, Jesli chcesz moge Ci wyslac e-book'a "Power of believing" tegoz samego autora. Wlasnie mi sie przypomnialo, ze posiadam ta pozycje. Jesli inne osoby sa zainteresowane to tez zapraszam :-)) Paulia Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: pozytywne myslenie 10.07.07, 23:18 Hmm, może jak już dotrze, odkserujesz ją sobie ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
iokepine Re: pozytywne myslenie 10.07.07, 23:27 paulia napisała: > Niestety mam tylko jedna kopie ksiazki, wiec kto pierwszy ten lepszy :-) Dziękuję serdecznie! Mogę się odwdzięczyć kserówka przedwojennej książki ezoterycznej "Ukryta potęga muzyki", o ile Cię to interesuje:) Kimkolwiek był autor, podpisał/a się jako Tomira Zori :) > Sorry Yoginko, ksiazka idzie do Iokepine. > W Wawie bede miedzy 9 i 12 sierpnia i bede sie widziec z Anahella, zeby odebrac > kolczyki, ktore dla mnie > zrobila, wiec mozemy sie zobaczyc w tym samym czasie i miejscu, ale to jeszcze > nie ustalone. Bardzo chętnie sie spotkam, o ile bedę w Warszawie. Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze pojadę wrózyć nad morze, wiec nie mogę w tej chwili wiążąco odpowiedzieć, ale myślę, ze spokojnie mozesz przekazac książkę Anahelli - widujemy się średnio co dwa tygodnie na różnych nasiadókach:) Jeszcze raz dziękuję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulia Re: pozytywne myslenie 10.07.07, 23:56 Juz wyslane. Z tego rozpedu wyslalam takze Yogince, choc jeszcze nie powiedziala czy chciala :-)) Co do spotkania w Warszawie to zobaczymy, w razie czego zostawie skrypt Anahelli. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
alszach Re: pozytywne myslenie 11.07.07, 11:19 Bardzo prosze o nagranie filmiku. Jesli chodzi o rozliczenie finansowe poprosze rowniez o wybrana forme zaplaty :) Moj adres: Ala Zabielna Lesna 12 34-240 Jordanow Dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoginka2 Re: pozytywne myslenie 11.07.07, 12:35 >Jesli chodzi o rozliczenie finansowe poprosze rowniez o wybrana forme zaplaty :) ja nie zajmuje sie rozpowszechnaianiem tego filmu za oplata. Nie chcialabym byc posadzona o lamanie zadnych praw autorskich, dlatego wycofuje propozycje przegrywania filmu. Film byl do sciagniecia na forum "Rozwoj duchowy". Byc moze link jeszcze dziala: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25670&w=59320901 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yoginka2 Największy Sekret w Historii Robienia Pieniędzy 18.07.07, 20:18 Książka autorstwa Joe Vitale, przetłumaczona na polski i udostępniona za darmo. Mówi o wielkiej roli dawania. Właściwie o MOCY dawania. www.sekret.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś