rzeka.suf 26.02.22, 23:15 Ciekawy artykul: www.theguardian.com/commentisfree/2022/feb/26/russia-lies-america-half-truths Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: Dla staruszek 27.02.22, 00:12 rzeczywiście, niezły numer. Albo pół numeru. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Dla staruszek 27.02.22, 19:16 The Guardian to jedyna gazeta ktora moge czytac, moze dlatego ze nie ma jednego zafajdanego wlasciciela koncernu medialnego ktory dyktuje jak ma prawda wygladac. Odpowiedz Link
shachar Re: Dla staruszek 27.02.22, 19:20 ok, a ile on kosztuje? NYT już nie mam siły czytać, pierdolone woke świry, przekręcające wszystko na swoje kopyto. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Dla staruszek 27.02.22, 19:43 Ja zalozylem sobie u nich konto, czytam generalnie za darmo, ale tez jak trafi sie wyjatkowo dobry artykul to im potem place jednorazowo (sami przypominaja czy nie chce ich wesprzec i jak czesto, nie sa nachalni). To jest faktycznie rzadkosc na naszym globie aby czytac niektore zdania jakie sa u nich, jak chociazby ten powyzej. Zaloz sobie konto wpierw i sama zdecydujesz. Odpowiedz Link
rzeka.suf Re: Dla staruszek 27.02.22, 19:46 Nie natknelam się na paywalla jak dotąd, a czytam codziennie. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Dla staruszek 27.02.22, 19:47 to nie jest paywall a zwyczajne wsparcie za czyjajs prace, ja im odpalam. Odpowiedz Link