a_iii_ty 13.09.22, 18:39 zaczyna sie jak na farmazoni . Moze powierszujem trochu ? Na rozgrzewke : Wyszedl rycerz na waleta. Wyjal chuja jak sztyleta Nadal jaja jak balony Jak nie pierdnie pierdolony ! *** Jak to dalej bylo ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shachar Re: Smutno tu 16.09.22, 01:52 Taa, czytałam to podczas lunchu, zawsze jaja jak balony mnie cieszą, po popierdywaniu i stepowaniu jednocześnie. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Smutno tu 16.09.22, 15:18 Jak lubisz takie rumowanki przez sensu, to tu z filmu Amarcord Felliniego : - szczawka bez pierdyki jak wesele bez muzyki... Have a nice weekend ! Odpowiedz Link
taniarada Re: Smutno tu 17.09.22, 05:45 a_iii_ty napisał: > Jak lubisz takie rumowanki przez sensu, to tu z filmu Amarcord Felliniego : > - szczawka bez pierdyki > jak wesele bez muzyki... > > Lata pszczoła koło czoła. Lecą ważki koło paszki. Chodzą mrówki koło główki. Pełza gąsieniczka dokoła policzka. Będziesz miał dzieciaku jak znalazł na lekcje przyrody w szkole. > Odpowiedz Link
taniarada Re: Smutno tu 16.09.22, 16:10 Sumtno tu .Kup niewypał od snajpera to się rozerwiesz . MATMY nie trawię FIZYKĄ się dławię CHEMIA jest nudna GEOGRAFIA paskudna nad HISTORIĄ szlocham BIOLOGIĘ wręcz kocham nad NIEMIECKIM ślęczę przy ANGIELSKIM jęczę POLSKI olewam na MUZYCE śpiewam.Amen. Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Smutno tu 16.09.22, 17:52 to na ktorej klasie ukonczyles edukacje ? Cos mi godo, ze dziewiatej juz nie zaliczyles ! Pamietam, na naszym podworku taki wierszyk robil furore : * o rany Jozek i Manka tez poszli do kina gdy padal deszcz i tak sie tam ruchali az z krzesel pospadali o rany Jozek i Manka tez ... (Mama zabronila mi spiewania ) Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Smutno tu 16.09.22, 21:55 Corka przychozi do Ojca : Tato, jezdem w ciazy ! Ach ty cholero , to ja majatek trace na twoja edukacje a ty mowisz jezdem ?!?!?! Mowi sie ... jestem !!! Odpowiedz Link
shachar Re: Smutno tu 16.09.22, 23:33 To chyba o Józku i Mańce śpiewał Grzegorz Turnau Spotkali się w święto o piątej przed kinem Miejscowa idiotka z tutejszym kretynem Tutejsza idiotko - rzekł kretyn miejscowy - Czy pragniesz pójść ze mną na film przebojowy? Miejscowa kretynka odrzekła: z ochotą Albowiem Cię kocham, tutejszy idioto! Więc kretyn miejscowy uśmiechnął się słodko I poszedł do kina z tutejszą idiotką Na miłym macaniu spłynęła godzinka I była szczęśliwa miejscowa kretynka Aż wreszcie szepnęła: kretynie tutejszy Ten film, mam wrażenie, jest coraz nudniejszy Więc poszli na sznycel, na melbę, na winko Miejscowy idiota z tutejszą kretynką Następnie się zwarli w uścisku zmysłowym Tutejsza idiotka z kretynem miejscowym W ten sposób dorobią się córki lub syna - Idioty idiotki, kretynki kretyna By znowu się mogli spotykać przed kinem Tutejsza idiotka z miejscowym kretynem Odpowiedz Link
taniarada Re: Smutno tu 16.09.22, 23:53 Na której .Jako pół sierota przechodziłem do ósmej na każdej z przedmiotu ze czterema dwójami .Pani z komitetu rodzicielskiego mi matkowala .Później liceum ,matura ,wróć do technikum i do pracy bo trzeba było pieniędzy .Póżniej zagranica bo obywatelstwo niemieckie dostalem po psie Szariku.Tak z ciekawosci wbiłem w wyszukiwarkę bo gdzieś cię znam .Nudziłes na jakimś forum ,a tam nuda. W sumie już dawno powinienem zmienić nicka .Ale po co .Lubię go i kobiety też .Więc po co psuć jak jest dobre .Amen to moje zastrzeżone 😃 Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Smutno tu 16.09.22, 23:14 Latal Imek milami, Swiaty migaly przed oczami, Koniec koncow, nie ma bata, Poznal czlowiek smak swiata, Krecil sie i oswiecal, Lamal gacie i nakrecal, Buntowal i do wskrzeszenia namawial, A potem zwyczajnie wial, No i wyladowal na Oceanie, Co mnie nie lamie bo lubie wirtualne chlanie ;')) Odpowiedz Link
a_iii_ty Re: Smutno tu 16.09.22, 23:48 Wyplynalem na przestwor oceanu , jak to wieszcz mawial ! Odpowiedz Link