e_w_a_g_5 06.07.07, 16:30 znaczy, nie całkiem, tylko dla łobcych, to odwazniej by tu poszły myśle fotki uczestników. A ile radości wspólnej by było, kto głupiej wygląda ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryskaedka Re: jakbyś Jasku zamknął forum 06.07.07, 16:40 nie ...! lepiej otwarte ...a moze pojawi sie jakis rycerz na koniu i porwie Cie Ewo do krainy szczesliwosci? jak zamknie to beda puchy Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: jakbyś Jasku zamknął forum 06.07.07, 16:44 wcale że nie. Zawsze może zaprosić, jak malonek Odpowiedz Link
kryskaedka Re: jakbyś Jasku zamknął forum 06.07.07, 16:46 no tak.. ale prawdopodobienstwo wieksze lece do domu..pa kochana Odpowiedz Link
jan_stereo Re: jakbyś Jasku zamknął forum 06.07.07, 17:07 e_w_a_g_5 napisała: > znaczy, nie całkiem, tylko dla łobcych, to odwazniej by tu poszły myśle > fotki uczestników. To moze za jakis czas jak juz sie ustoja przyplywy i odplywy, jednakze to Wy powinniscie samodzielnie ustalic 'co i jak',ja tylko jestem przelacznikiem, reakcja na Wasze akcje.. > A ile radości wspólnej by było, kto głupiej wygląda ) Co do zdjec to chyba nie ma sie co szczypac,ja swoje zamiescilem publicznie juz dawno i nie mam z tego powodu zadnych problemow. Odpowiedz Link