e_w_a_g_5 Re: dlaczego 06.07.07, 22:45 napewno nie ja. Przysiegam. Szpieg w przebraniu, jak nic. Z Magii musi, ten szpieg szpieguje. Odpowiedz Link
sottobosco Re: dlaczego 06.07.07, 23:14 jak kamień w wodę raz wpadł a ile plusku narobił ) Odpowiedz Link
paco_lopez Re: dlaczego 07.07.07, 01:27 Ty duchu..wes se zdejmij ta czapeczke i buzią do nas prosze!! Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: dlaczego 07.07.07, 11:15 ala, co dlaczego? Ja ci odpowiem, jak boniedydy, ino nie wiem co. A chto to wczoraj po nocy straszył? Też go widzieliście, czy jakowes zwidy miałam? Odpowiedz Link
jan_stereo Re: dlaczego 07.07.07, 11:28 w ilu miejscach trzeba odpowiedziec na Twoje Pytanie Alfie zeby sie najadlo do syta... no to jeszcze raz..to miejsce to jest Arka Noego powstala po Wielkim Potopie na Magii... Odpowiedz Link
ala.l Re: dlaczego 07.07.07, 21:17 jan_stereo napisał: > w ilu miejscach trzeba odpowiedziec na Twoje Pytanie Alfie zeby sie najadlo do > syta... no to jeszcze raz..to miejsce to jest Arka Noego powstala po Wielkim > Potopie na Magii... jeszcze nie zspokoilam mojej ciekawosci.. ponawiam pytanie,dlaCzeGo? Odpowiedz Link