azaheca Re: P rzerwa? 04.08.07, 18:31 Piekę właśnie udka kurczaka stąd jest ma przerwa,przydługa taka wszystko włożyłam w worek foliowy bo coś do garów nie nie mam dziś głowy Odpowiedz Link
djapanazy Re: P rzerwa? 04.08.07, 18:46 Kurczaki się przypalają? A hoj! Do jutra. Jutro znowu wiedźmy się spotkają. Odpowiedz Link
azaheca Re: P rzerwa? 04.08.07, 18:55 Czyżby Djapanazy wiedźmą był? pod tym pozorem właśnie się zmył... Odpowiedz Link
alice0553 Re: P rzerwa? 04.08.07, 19:30 A ja prasuję i się pakuję więc z tego względu też nie rymuję. Odpowiedz Link
azaheca Re: P rzerwa? 04.08.07, 19:38 Poopalaj się też za mnie jest mi smutno,tu nie kłamię całe lato spędzę w Warszawie pooglądam tylko pawie co w Łazienkach popisy dają gromkie brawa za występ dostają są atrakcją dla turystów i zbierania piór hobbystów jednak straż Łazienek czuwa za wyrwanie pióra-stówa! Odpowiedz Link
azaheca Re: P rzerwa? 04.08.07, 20:08 djapanazy napisał: > Kurczaki się przypalają? > A hoj! > Do jutra. > Jutro znowu wiedźmy się spotkają. ========================= Ależ pyszny był kurczaczek jeszcze mam na wargach smaczek z nim ziemniaki upieczone słodkim sosem nasączone... swoją porcję Ruda zjada jej ten smak też odpowiada Odpowiedz Link
alice0553 Re: P rzerwa? 04.08.07, 21:56 Przerwę ja w pisaniu robię bo na urlop jadę sobie gdy się neta dorwać uda i gdy zżerać będzie nuda to Wam zdam krótką relację jak mijają mi wakacje teraz mówię wszystkim pa i powrócę gdy się da. Odpowiedz Link
azaheca Re: P rzerwa? 04.08.07, 23:20 Czekamy na wieści z Darłówka niech będzie wiersza choć połówka czy jeszcze działa zwodzony most i czy knajpa jest na wprost obok zaraz sklep z bursztynem przyjechali z letnim kinem? Odpowiedz Link
alice0553 Re: P rzerwa? 05.08.07, 02:27 Zwodzony most rozebrany od dawna jest rozsuwany sklep z bursztynami istnieje a co się z knajpą dzieje napiszę z Darłówka może jak już dojadę nad morze. Odpowiedz Link
azaheca Re: P rzerwa? 05.08.07, 12:03 Djapanazy twierdzi,że pada może sobie tylko gada? bo ci słońca zazdrości albo przemarzł już do kości niechże idzie na solarium lub o szczęściu seminarium.. Odpowiedz Link