tropem_misia1 22.05.08, 17:04 czasem płata figle albo truje nas obrzydle, albo kryje znakomicie fakty ,rzeczy czyli życie nam utrudnia i zniewala. Ku pamięci?Nie pochwalam(: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: pamięć 22.05.08, 20:27 I moja pamięć czasem szwankuje same głupoty już konotuje wyrzuca rzeczy zaś pożyteczne toż to z rozwojem człowieka sprzeczne Odpowiedz Link
tropem_misia1 fakt! 22.05.08, 21:03 Czasem bez skutku zajadle grzebać w pamięci kiedy słowa potrzeba. Mimo skupienia zmarszczonego czoła nazwiska , daty odnaleźć nie zdołam. Za to ta pamięć daje nam wspomnienie, że się zachłysnąwszy czujesz uderzenie. Za to podświadomość to kąsek łakomy. wiele tam ,oj wiele można spisać tomy) Odpowiedz Link
azaheca Re: fakt! 22.05.08, 23:39 Coś w odpowiedzi napisać chciałam co to było? zapomniałam... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: fakt! 23.05.08, 20:53 Przygładziłam swą makówkę jakże cenną swoją główkę. Choć zawartość jej jest skromna posiadania chęć ogromna jej na szyi,bo to fakt: bez niej trafi mnie ...hym szlag? Odpowiedz Link
azaheca Re: fakt! 27.05.08, 14:15 Zła pamięć bywa błogosławieństwem kiedy wspomnienia dawne przekleństwem nijak odczepić się nie mogą a wówczas prosisz niepamięć błogą by od przeszłości cię uwolniła ciemną zasłoną traumę przykryła... Odpowiedz Link