tropem_misia1 08.06.08, 21:37 wzruszenie grdykę ściska, serce wali jak szalone, ach ,słuchajcie wy ludziska wiadomości,oto one: Kubica,Kubica,Kubica!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Ach, 08.06.08, 21:39 kto nie wie o co chodzi, niech rumieńcem wstydu płonie. Nową bowiem mamy gwiazdę Na tym ,no ...formułowym nieboskłonie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Teraz 08.06.08, 21:44 meczyk se oglądam , choć zachodzę biedna w głowę: czemu oni tak biegają, z jednej połowy na drugą połowę boiska ,a chłopy takie rosłe a oni za tą piłką w kółko choć mają niejedną wiosnę za sobą.Ja chwytam się za czółko. Sama mam dużo wiosen ,a ciśnienie mi rośnie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Teraz 08.06.08, 21:56 Znów piłkarze ciała dają lecz niektórzy zwyciężają dziś po raz pierwszy wygrał Kubica piłka kopana mnie nie zachwyca ale ta prędkość i ryk bolida... dzisiaj ten sukces wszystkim się przyda Odpowiedz Link
azaheca Re: Teraz 08.06.08, 22:55 Czyżby padł gol?na dworze wrzaski krzyczą faceci,pijane laski dzielnie piskiem sekundują gol Polaków tak fetują? Odpowiedz Link