tropem_misia1 31.10.08, 08:38 Przyszedł do mnie mały duch, szepnął "ach",sapnął"uf" żąda tylko garść łakoci, bo inaczej mi napsoci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: 31.10.2008 31.10.08, 21:20 Złośliwe duszki dzisiaj grasują co elektryczne,to zaraz psują dzisiaj czaszki,dynie i świeczki przed Mc Donald'sem nie ma ucieczki Odpowiedz Link
tropem_misia1 wiem,że kicz 01.11.08, 22:41 krwawy "keczup" kapie kość plastikowa stuka nikt sie na to nie złapie chyba tylko głodna mucha. Tyle,że mówią ,że nadszedł czas by się ze śmiercią oswoić. Jest częścią życia każdego z nas. A u nas,każdy sie jej boi. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiem,że kicz 02.11.08, 00:14 Dziś w tivi z tym oswajają piękne filmy teraz dają a jedynka w tym przoduje "Pomidorom..."nie daruję piękna książka i film też za pilota więc się bierz Odpowiedz Link
alice0553 Re: wiem,że kicz 02.11.08, 20:50 Na telewizję czasu nie miałam wczoraj cmentarze 2 zaliczałam dojazd na Wólkę to horror czysty korek na drodze tak oczywisty że byłam nawet mile zdziwiona tylko godzina w korku stracona no i z pogodą nam dopisało ciepło słonecznie,nawet nie wiało za to padało ponoć w Krakowie zmoczona Tropcia coś o tym powie? Odpowiedz Link