teletoobis 10.08.07, 10:33 wstałaś już? Wyspana? Przygotowana na świętowanie weekendu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monnia3 Re: Monia, 10.08.07, 10:39 Dzień dobry) wstałam już dawno...do pracy wyspana...średnio bo przyznaje sie bez bicia że jestem śpiochem... jeśli weekend będzie taki deszczowy to z działki nici a nie lubie siedzieć w mieście w weekend.. A jak u Ciebie? ) Odpowiedz Link
teletoobis Re: Monia, 10.08.07, 10:44 U mnie parno. Jak nie bedzie padalo, to planuje troche na szmacie polatac. Poza tym pomysle o Tobie, a jak nie wyjedzies, to posiedze z Toba przy kompie Odpowiedz Link
monnia3 Re: Monia, 10.08.07, 10:47 Na szmacie polatać to jak rozumiem przenośnia do Twojego hobby (mowię o fotkach w Twojej wizytówce) ? wiesz ja nawet jeśli jadę na działkę to wracam do domku wieczorkiem... zatem sądzę ze sie spotkamy przy kompie Odpowiedz Link
teletoobis Re: Monia, 10.08.07, 11:49 No pewnie, ze latanie na szmacie to inaczej paragleiding Wieczorami bede wiec siadywal przy kompie, chociaz nie wiem jeszcze gdzie tego kompa postawie. Mam tak dobrze, ze biore laptopa z modemem i klikam tam, gdzie mam zasieg Odpowiedz Link
monnia3 Re: Monia, 10.08.07, 12:06 Zaczynam zatem poprawnie interpretować Twoje przenośnie ufff jak to nie wiesz gdzie postawisz laptopa? to wybywasz z domku? moze zrób sobie odpoczynek od netu? zrelaksujesz się taaam w górze a ja cierpię na aerofobię Odpowiedz Link
teletoobis Re: Monia, 10.08.07, 13:26 wiec wsiadaj w pociąg. Będę dziś w Krakowie, to Cie odbiorę. Mówię serio Odpowiedz Link
monnia3 Re: Monia, 10.08.07, 14:28 Gdyby to było takie proste... dziekuję za dobre chęci)) Odpowiedz Link
debest3 Re: Monia, 12.08.07, 01:08 to ja Ci wytłumaczę..biegły jestem w językach...napisze duzymi literami...żebyś napewno przeczytała..KOCHAM CIE Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: Monia, 12.08.07, 10:33 bardzo ciekawa co nie oznacza że jest fałszywa Odpowiedz Link