Dodaj do ulubionych

Zakład - marcin90

IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 00:19
Proszę nie usuwanie tego wątku, to nie prywata. Może oddzielny temat skłoni
Pana Marynarza do refleksji i podejmie rękawice. Dla przypomnienia:
marcinek90, znany zapewne na tym forum pod kilkoma innymi ksywami, sam
(powtórze: sam!) wyszedł z propozycją zakładu, że Polonia na koniec sezonu
znajdzie się w pierwszej trójce II ligi, a więc w grupie zespołów
awansujących lub walczących o awans w barażu. Zakład z radością przyjąłem,
proponując, że w razie porażki nasz dzielny kapitan zeżre ze smakiem czarny
szalik. Kara chyba nie jest specjalnie uciążliwa, kibice Polonii mają
przecież długą tradycje w konsumpcji egzotycznych specjałów (aż chcę się
napisać PDK! :-)). Oczywiście nie uchylam się od odpowiedzialności, w razie
porażki chętnie się poddam karze wymyślonej przez marcinka, oczywiście o
podobnej wadze gatunkowej.

O wiele nie proszę, bo wyjścia są tylko dwa:
- albo marcinek okaże się słownym i po prostu podtrzyma zaproponowany przez
siebie (powtarzam: przez siebie) zakład,
- albo po prostu przeprosi, tłumacząc to swoją przynależnością klubową, która
nie zna pojęcia honoru.

Czekam!
Obserwuj wątek
    • marcin090 Re: Zakład - marcin90 21.11.06, 00:28
      Gość portalu: menago napisał(a):

> Proszę nie usuwanie tego wątku, to nie prywata. Może oddzielny temat skłoni
      > Pana Marynarza do refleksji i podejmie rękawice. Dla przypomnienia:
      > marcinek90, znany zapewne na tym forum pod kilkoma innymi ksywami, sam
      > (powtórze: sam!) wyszedł z propozycją zakładu, że Polonia na koniec sezonu
      > znajdzie się w pierwszej trójce II ligi, a więc w grupie zespołów
      > awansujących lub walczących o awans w barażu. Zakład z radością przyjąłem,
      > proponując, że w razie porażki nasz dzielny kapitan zeżre ze smakiem czarny
      > szalik. Kara chyba nie jest specjalnie uciążliwa, kibice Polonii mają
      > przecież długą tradycje w konsumpcji egzotycznych specjałów (aż chcę się
      > napisać PDK! :-)). Oczywiście nie uchylam się od odpowiedzialności, w razie
      > porażki chętnie się poddam karze wymyślonej przez marcinka, oczywiście o
      > podobnej wadze gatunkowej.
      >
      > O wiele nie proszę, bo wyjścia są tylko dwa:
      > - albo marcinek okaże się słownym i po prostu podtrzyma zaproponowany przez
      > siebie (powtarzam: przez siebie) zakład,
      > - albo po prostu przeprosi, tłumacząc to swoją przynależnością klubową, która
      > nie zna pojęcia honoru.
      >
      > Czekam!
      Toś mendi pojechał, aż muszę się zastanowić czy chciałbym widzieć Twoją
      mordeczkę zasuwającą np. trawę z Konwiktorskiej.
      Tylko po co się z Tobą spotykać, o czym będziemy rozmawiać, interesuje Cię coś
      poza napie..niem się, wyjazdami i jakimiś historiami -kto -kogo -w kiblu PKP?

Nasze światy przecinają się minimalnie w temacie warszawska piłka nożna, i nie
      mam zamiaru, ochoty i przyjemności się z Toba spotykać.
      Chyba pora wyjść z cieciówki na obchód mendi?
      pamiętaj utrata tej ambitnej pracy którą wykonujesz oznacza utratę dostępu do netu.
      Co słychać u Twojego funfla Kazoo, nadal donosi?
      • Gość: menago Re: Zakład - marcin90 IP: *.icm.edu.pl 21.11.06, 12:57
        > Toś mendi pojechał, aż muszę się zastanowić czy chciałbym widzieć Twoją
        > mordeczkę zasuwającą np. trawę z Konwiktorskiej.
        > Tylko po co się z Tobą spotykać, o czym będziemy rozmawiać, interesuje Cię coś
        > poza napie..niem się, wyjazdami i jakimiś historiami -kto -kogo -w kiblu PKP?

Fajnie, ale twoja odpowiedz jest kompletnie nie na miejscu. Od biedy by
        pasowała gdybym to ja wyszedl z propozycja zakładu. Ale to ty zrobiles! Ty i
        tylko ty! Rzucieś konkretny temat, został podjęty i naprawde rzecza drugorzedna
        jest to, co teraz chcesz. To raz. Dwa - ja sie z toba nie bede chcial spotkac,
        zeby pogadac, tylko zeby sfinalizowac zakład - w zaleznosci od wyniku,
        przegrany ponosi konsekwencje. Wiec nie martw sie, konweracji nie bedzie, tym
        bardziej ze w życiu chyba tylko raz podałem rękę brudasowi, a co dopiero mówić
        o rozmowie. Wiec przestan silic sie na intelektualiste, bo podobnie jak Mława,
        wypadasz żałośnie. Krótko i konkretnie: twoje słowa o zakładzie można wyrzucić
        do kosza, czy jednak masz resztki honoru i gramy uczciwie do końca?
        • Gość: Obserwator Re: Zakład - marcin90 IP: 217.153.97.* 24.11.06, 13:34
          Menago wyluzuj
          Marcin 090 w zyciu nie podejmie zakładu ani tym bardziej nie zje swojego
          czarnego szaliczka bo gdzie będzie przyczepiał metalowe znaczki ze swoich
          legendarnych wojaży zagranicznych? Honor dla niego to jest opluwanie barw Legii
          i idiotyczne komentowanie wszystkiego co się dzieje na Ł3 a z drugiej strony
          jak ma się 16 lat to hormony buzują i w jakiś sposób trzeba się wyładować ;O))
          • Gość: kixx Re: Zakład - marcin90 IP: *.acn.waw.pl 24.11.06, 14:09
            fakt
            oczywiscie w odroznieniu od managa,ktory tu na forum jest dla wszystkich
            prawdziwym wzorcem dobrych manier
            • Gość: Obserwator Re: Zakład - marcin90 IP: 217.153.97.* 28.11.06, 15:43
              Kixx nie twierdzę,że Menago jest w porządku ale to co wyczynia ostatnio
              Marcin090 zaczyna przechodzić w jakąś paranoję - właściwie kazdy komentarz
              dotyczy Legii i jest agresywny. Menago jest ukierunkowany w drugą stronę i to
              też jest przesadą ale jak ktoś wychodzi z propozycja zakładu to niech będzie
              konsekwentny no chyba, że jest nastolatkiem i można wtedy sobie odpuścić
              wszelką dyskusje
          • marcin090 Re: Zakład - marcin90 24.11.06, 23:59
            Być może Ty masz w swoim kąciku słomianną matę w którą wbijasz metalowe znaczki,
            ja niczego nie kolekcjonuję.
            • Gość: menago Re: Zakład - marcin90 IP: *.icm.edu.pl 28.11.06, 00:26
              > Być może Ty masz w swoim kąciku słomianną matę w którą wbijasz metalowe
              znaczki
              > ,
              > ja niczego nie kolekcjonuję.

Za to pewnie na rejsach kolekcjonują ciebie. Mozesz odpowiedziec mi na proste
              pytanie - co z TWOIM zakładem?
            • Gość: Obserwator Re: Zakład - marcin90 IP: 217.153.97.* 28.11.06, 15:46
              jak miałem lat naście to zbierałem takie znaczki teraz już z tego wyrosłem ;o))
              W Twoim przypadku wydaje mi się,że kolekcjonujesz wpisy na forach dotyczące
              Legii i później pokazujesz kolegom w szkole jaki jesteś gieroj ;O))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka