kmario77 21.05.07, 14:27 chciałbym zacząć pływać na desce windsurfingowej niech ktoś powie od czego zacząć, ile czasu na to potrzeba i gdzie można to zrobić w okolicach Zegrza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1234 <a href="http://windsurfing.zegrze.waw.pl" target="_blank">win IP: *.era.pl 21.05.07, 16:57 windsurfing.zegrze.waw.pl pozd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 forum.zegrze.waw.pl IP: *.era.pl 21.05.07, 17:00 lub forum.zegrze.waw.pl Pozd :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paluch686 Re: forum.zegrze.waw.pl 14.02.19, 12:50 Gdzie kupujecie sprzęt? Ja kupowałem za granicą ale widziałem, że Easy surf ma te same marki już np. easy-surfshop.pl/gaastra easy-surfshop.pl/xcel easy-surfshop.pl/nobile więc już nie sproawdzam zza granicy tylko kupuję u nich, bo przynajmnniej w razie jakiejś reklamacji mniej roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenanx Re: surfing 14.08.20, 11:16 Wakacje się jeszcze nie skończyły, spróbuj w tym roku czegoś nowego, kup deskę SOFTTECH i zacznij swoją przygodę z surfingiem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś