Dodaj do ulubionych

Dojazd do Bułgarii

13.07.04, 14:23
Jaka jest najlepsza i najszybsza trasa do Bułgarii (kierunek Varna) jadąc
przez Barwinek? Przez Oradeę i w poprzek Rumunii czy przez Zelazne Wrota?
Gdzie można się zatrzymać na nocleg (jedziemy z małym dzieckiem) w jakimś
przyzwoitym hoteliku/motelu i ile to kosztuje. Będę wdzięczny za podpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marlew Re: Dojazd do Bułgarii IP: *.grohe.de / *.us.infonet.com 13.07.04, 15:07
      Najszybsza od Barwinka: Vranov, Satorua....hely (za nic nie zapamietam jak sie
      to pisze smile ) potem Tokaj, Debrecen, Oradea, Cluj, Brasov, Ploitesti,
      Bukareszt, Ruse - jak sie uprzesz to z Barwinka masz ok. 1200 km i za 1 ale
      baaardzo długi dzień dasz rade do Varny - jak chcesz nocować w Rumunii to przy
      tej trasie masz min. 1 motel na 50 km, cena za os. ok 10 € do 20, warunki OK,
      nie nocuj w okolicach Sinai bo ceny x2 a nawet 3.
      powodzenia
      • tomaszek193 Re: Dojazd do Bułgarii 14.07.04, 00:33
        bardzo dobra trasa, przez Węgry będę jednak jechać przez Miscolc i Debrecen,
        nie lubię tych lokalnych dróżek przez Gonc i Tokaj. Z Oradei nie skręcaj czasem
        na Deve, fatalna droga, jedź tak jak Ci radzi Marlew, na Cluj. Już rok temu
        była tędy piękna nowa droga. Ja ominę Giurgu/Ruse i pojadę aż nad morze, do
        Vama Veche, nie kasują tam tak bandycko jak w Ruse i jest pusto, stamtąd
        prosto, puściutką drogą do Złotych Piasków.
        • Gość: Marlew Re: Dojazd do Bułgarii IP: *.grohe.de / *.us.infonet.com 14.07.04, 09:17
          Fakt - Tomaszek ma racje - ja mam odchylenie bo jeżdże motocyklem i lubie
          lokalne krete dróżki wink a w Ruse motocykle i tak za nic nie płacą a potem mam
          autostradę od Szumenu więc mogę troche ostrzej...
          Ale wizyte w Tokaju i tak polecam... z innych względów smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka