Gość: Niki IP: *.uwoj.krakow.pl 23.07.04, 14:48 Wybieram się 02.08. do Czernomorca koło Sozopola. Czy ktoś może był tam? Jakieś wspomnienia, sugestie... Z góry dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pinia_Pinia Re: Czernomorec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:50 Ja jadę tam 22.08 (Sumada Travel) to jak wrócisz to daj znać jak tam jest.... Odpowiedz Link
Gość: Pio Re: Czernomorec IP: 195.6.24.* 09.08.04, 13:43 podobno to jest totalna rewelacja jesli chodzi o krajobraz i nature + plaza, spokojna fajna miejscowosc jakich coraz mniej w BG, znajomi Bulgarzy wlasnie kupili tam mieszkanko Odpowiedz Link
Gość: Pinia_Pinia Re: Czernomorec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:13 Dzięki. Właśnie szukałam małej spokojnej miejscowości i obcowania z "tubylcami". Odpowiedz Link
Gość: Niki Re: Czernomorec IP: *.uwoj.krakow.pl 16.08.04, 15:11 Wróciłam w piątek i muszę powiedzieć, że to był dobry wybór... Rzeczywiście jest w miarę spokojnie, ale wieczorem jest gdzie wyjść. W centrum mnóstwo knajpek i tawern, nawet dyskoteki (chyba 3) gdzie można posiedzieć do bardzo późnych godzin nocnych... Mało Polaków-to chyba też plus... Ja jestem zadowolona... Odpowiedz Link
katka16 Re: Czernomorec 16.08.04, 15:59 Niki, ile kasy trzeba wziąć, żeby się nie szczypać? Na tydzień. Hotel mam bez wyżywienia. Czy byłaś w hotelu Stomatowi może? Jak wrażenia? Może polecisz jakieś szczególne miejsca? Jest gdzie wynająć samochód? Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
Gość: Niki Re: Czernomorec IP: *.uwoj.krakow.pl 17.08.04, 07:30 Ja miałam 100 euro, wymienione na 193 lewa i za to żyjesz full wypas przez tydzień! Za to będziesz mieć jedzenie-codziennie trzydaniowy obiad w restauracji z winkiem+rozrywki wieczorne. JA byłam w pensjonacie,ale dzielnica hotelowa jest niadaleko przepięknej plaży "Gradina", więc pewnie będziesz mieć niedaleko... Samochód możesz wynająć w biurze podróży niedaleko kina w samym centrum. Miłej zabawy, pozdrawiam Odpowiedz Link
katka16 Re: Czernomorec 17.08.04, 10:28 Dzieki, Niki, za info. Juz się nie mogę doczekać Pozdrawiam, Odpowiedz Link
Gość: Pinia_Pinia Re: Czernomorec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:48 A ile te samochodziki kosztują i jakiej sa jakości tzn czy coś z klimą się dostanie? Odpowiedz Link
Gość: Niki Re: Czernomorec IP: *.uwoj.krakow.pl 19.08.04, 15:15 Wuypożyczenie samochodziku jest bardzo drogie i kosztuje od 30-50 euro za dzionek. NA dodatek te samochody są raczej bardzo stare, jeśli chodzi o klimę to misiałabyś mieć duże szczęście żeby na nią trafić Odpowiedz Link