Dodaj do ulubionych

Czernomorec

IP: *.uwoj.krakow.pl 23.07.04, 14:48
Wybieram się 02.08. do Czernomorca koło Sozopola. Czy ktoś może był tam?
Jakieś wspomnienia, sugestie...
Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Pinia_Pinia Re: Czernomorec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 14:50
      Ja jadę tam 22.08 (Sumada Travel) to jak wrócisz to daj znać jak tam jest....
      • Gość: Pio Re: Czernomorec IP: 195.6.24.* 09.08.04, 13:43
        podobno to jest totalna rewelacja jesli chodzi o krajobraz i nature + plaza,
        spokojna fajna miejscowosc jakich coraz mniej w BG, znajomi Bulgarzy wlasnie
        kupili tam mieszkanko smile
        • Gość: Pinia_Pinia Re: Czernomorec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:13
          Dzięki. Właśnie szukałam małej spokojnej miejscowości i obcowania z "tubylcami".
          • Gość: Niki Re: Czernomorec IP: *.uwoj.krakow.pl 16.08.04, 15:11
            Wróciłam w piątek i muszę powiedzieć, że to był dobry wybór... Rzeczywiście
            jest w miarę spokojnie, ale wieczorem jest gdzie wyjść. W centrum mnóstwo
            knajpek i tawern, nawet dyskoteki (chyba 3) gdzie można posiedzieć do bardzo
            późnych godzin nocnych... Mało Polaków-to chyba też plus... Ja jestem
            zadowolona...
            • katka16 Re: Czernomorec 16.08.04, 15:59
              Niki, ile kasy trzeba wziąć, żeby się nie szczypać? Na tydzień. Hotel mam bez
              wyżywienia. Czy byłaś w hotelu Stomatowi może? Jak wrażenia? Może polecisz
              jakieś szczególne miejsca? Jest gdzie wynająć samochód?

Pozdrawiam,
              Kasia
              • Gość: Niki Re: Czernomorec IP: *.uwoj.krakow.pl 17.08.04, 07:30
                Ja miałam 100 euro, wymienione na 193 lewa i za to żyjesz full wypas przez
                tydzień! Za to będziesz mieć jedzenie-codziennie trzydaniowy obiad w
                restauracji z winkiem+rozrywki wieczorne. JA byłam w pensjonacie,ale dzielnica
                hotelowa jest niadaleko przepięknej plaży "Gradina", więc pewnie będziesz mieć
                niedaleko... Samochód możesz wynająć w biurze podróży niedaleko kina w samym
                centrum. Miłej zabawy, pozdrawiam
                • katka16 Re: Czernomorec 17.08.04, 10:28
                  Dzieki, Niki, za info. Juz się nie mogę doczekać smile
                  Pozdrawiam,
                • Gość: Pinia_Pinia Re: Czernomorec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:48
                  A ile te samochodziki kosztują i jakiej sa jakości tzn czy coś z klimą się
                  dostanie?
                  • Gość: Niki Re: Czernomorec IP: *.uwoj.krakow.pl 19.08.04, 15:15
                    Wuypożyczenie samochodziku jest bardzo drogie i kosztuje od 30-50 euro za
                    dzionek. NA dodatek te samochody są raczej bardzo stare, jeśli chodzi o klimę
                    to misiałabyś mieć duże szczęście żeby na nią trafićsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka