Gość: BOBO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 14:41 Czy ktos byl z tym biurem w bułgarii jesli tak to uprzejmie prosze o info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pistour@abv.bg Re: Bułgaria z BP Jaguar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 05:07 Proponujemy Państwu pobyt w hotelu, w apartamencie czy w kwaterze prywatnej w regionie Pomorie. Jest to bogaty w zabytki historyczne region, na wspaniałą przyrodę, urodzajną ziemię i gościnnych mieszkańców. Wypoczną tutaj rodziny z dziećmi jak i młodzież, i emeryci, bo każdy znajdzie tu dla siebie optymalne cenowe relacje. W województwie burgaskim najtaniej jest w Burgas, najdrożej w Nesebarze, my proponujemy środek t. j. Stare Pomorie, gdzie mamy BP. Pozdrawiam Stefan Marinov Odpowiedz Link
Gość: malaga Re: Bułgaria z BP Jaguar IP: *.netcontrol.pl 14.04.05, 13:27 Byłam w zeszłym roku, to był bardzo udany wyjazd. To co obiecali to dotrzymali. Z usług biura wszyscy byli zadowoleni {z mojego turnusu), narzekania były tylko na samą Bułgarię ale to już nie wina biura. Sozopol polecam. Odpowiedz Link
Gość: BOBO Re: Bułgaria z BP Jaguar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:39 Wielkie dzięki za info uspokoiłaś mnie. Odpowiedz Link