Gość: Ricardo IP: *.76.classcom.pl 09.05.05, 14:39 Wybieram sie z dziewczyna,blondynka do Albanii.Jak sadzicie sa szanse,ze ujdziemy z zyciem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: serbio Re: Albania IP: *.saint / 195.117.38.* 10.05.05, 03:35 Witam Ja również ruszam wraz z moją panią do Albani.Kiedy planujecie wyjazd ?My przełom sierpnia i września. Może połączymy szeregi? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
umaa Re: Albania 10.05.05, 05:36 ja bylam w zeszlym roku, blondynka nie jestem wiec uszlam z zyciem , w zeszle lato panowal niemilosierny upal, nie bylo czym oddychac pozdrawiam i zycze powodzenia w wojazach Odpowiedz Link
Gość: serbio Re: Albania IP: *.devs.futuro.pl 10.05.05, 12:50 Czy możesz coś więcej napisać z Twojej wyprawy? Odpowiedz Link
Gość: b-albi Re: Albania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:49 jak masz tak głupie nastawienie, to może lepiej nie jedź? Odpowiedz Link
Gość: pilot Re: Albania IP: 83.238.70.* 10.05.05, 21:07 ty może jakos ujdziesz z życiem ale czy twoja dziewczyna to nie wiadomo Odpowiedz Link
Gość: Anisa Re: Albania IP: *.chello.pl 13.05.05, 22:34 Przeczytajcie www.tramp.travel.pl w dziale opowieści Kraj całkiem bezpieczny jesli przetrzega sie ogólnie przyjętych zasad bezpieczeństwa. Albanczycy maja duzo wlanych blondynek, cóż wieku mieszania sie ze Słowianami zrobiły swoje Odpowiedz Link
1kama Re: Albania 22.05.05, 14:39 W tamtym roku spędziłam 3 tygodnie wakacji w Albanii. Nie miałam żadnych problemów.Dodam, że jestem blondynką( farbowaną). Zasada jest prosta i jak myślę, uniwersalna: unikać podejrzanych miejsc,szczególnie po zmroku, nie odpowiadać na zaczepki, uważać na wartościowe rzeczy. Acha, i nie sądzę, żeby Albańczycy rzucili się na twoją dziewczynę. W Albanii widziałam naprawdę ładne laski. Odpowiedz Link
Gość: Tomek Re: Albania IP: *.devs.futuro.pl 29.05.05, 18:27 Skoro juz bylas w albanii to napisz cos o kosztach pobytu i o noclegach Odpowiedz Link