hansgrubber 10.12.05, 00:43 Nowy program o Bialorusi sobota 7.25 tytul Bialorus Biaorus dzisiaj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansgrubber Re: Bialorus w TV 10.12.05, 21:50 Program sie nie spodobal Luce Korespondentki TVP nie wpuszczono do Białorusi IAR 10-12-2005, ostatnia aktualizacja 10-12-2005 20:26 Stałej korespondentki Telewizji Polskiej Agnieszki Romaszewskiej nie wpuszczono na terytorium Białorusi. Funkcjonariusze białoruskiej straży granicznej oświadczyli jej, że zgodnie z umowami międzynarodowymi nie będzie miała prawa wjeżdżać na Białoruś. O dalsze wyjaśnienia ma się zwrócić do konsulatu Białorusi w Polsce. Agnieszka Romaszewska powiedziała, że nie rozumie tych powodów, gdyż ma ważną wizę i wszystkie dokumenty. Odpowiedz Link
pruzky Re: Bialorus w TV 15.12.05, 00:09 Chyba to samo czeka każdego dziennikarza, który wybiera się na Białoruś. Rzecz jasna nie od razu, ale wystarczy, że ktos tam będzie raz i zrobi korespondencję, a nastepnym razem juz nie przekroczy granicy Odpowiedz Link
jaudosia Re: Bialorus w TV 11.12.05, 23:30 Wiadomości mają teletekst po białorusku, nie wiem, na jakiej stronie... Ktoś to widział? Ja nie mam telewizora (!) Odpowiedz Link
a_lukaszenko Re: Bialorus w TV 27.12.05, 01:14 To zapewne na TV POLONIA bodajrze strona 775. Odpowiedz Link
a_lukaszenko Re: Bialorus w TV 27.12.05, 01:12 Nie miałem jeszcze okazji oglądać tego programu. Może ktos opowie jaka jest jego formuła. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: Bialorus w TV 05.01.06, 12:46 Prowadzaca rozmawia z roznymi goścmi, sa także felietony ktore wprowadzaja w temat. Niestety przeniesli program na 6.30. Co za pomysl?! Odpowiedz Link
pruzky Re: Bialorus w TV 06.01.06, 04:49 Widziałem program tylko przez chwile jak jeszcze był emitowany w godzinach popołudniowych. Za duzo nie obejrzałem więc cięzko mi się wypowiadać. Niespodzianka - prowadząca to Małgorzata Prokopiuk, które pochodzi z Bielska Podlaskiego; kiedys prowadziła główne wydanie Wiadomości Odpowiedz Link
a_lukaszenko Re: Bialorus w TV 07.01.06, 22:02 Dziś obejrzałem ten program poraz pierwszy bardzo dobrze, że on jest ale niemiałbym nic przeciwko aby powrócił on na jakąś pożądną godzinę i może by tak nadawać go na żywo. Pozatym proadząca zaimponowała mi znajomością białoruskiego. Odpowiedz Link