Dodaj do ulubionych

Policja mysłowice śląsk

27.07.26, 18:00
Te glupki jadą właśnie radiowozem za autobusem którym ja jade. Gretkereweicz to ty gluptasku? dochodzisz już ze Świdzińskim?
Obserwuj wątek
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 27.07.26, 18:03
      Wlasnie wjezdzam do katowic i myslowockie yebniete psy warowały tsm w wanie policyjnym. Patusiewicz blondasku znow jezdxisz za mną piesexzku? Aport gluptasku z kmp
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 16:45
      Policja, Myslowice Starokościelna 2, Śląsk . te masturbanty jeżdzą za mną codziennie, vanami oznakowanymi też
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 31.07.26, 19:41
        Zdjęcie z dn. 27 lipca 2028r, godzina 17:44 i 40 sekunda na liczniku haha Katowicka przy kopalni masturbanty codziennie Katowicką jezdzą obok przystanku myslowiczanka, ja tamtędy przechodze wzdluż chodnika przy ulicy więc masturbanty z psiarni jeżdzą specjalnie dla mnie i obanizują się.zwykle mam legginsy na tyłku typu push up z paseczkiem pomiędzy pośladkami i się dodatkowo pieseczki podniecają
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 16:53
      Policja Myslowice śląsk ich ulubioną rozrywką jest monitorowanie drobem okolicy i rozeznawanie gdzie dokładnie jestem, po to by wyjechać mi szpanersko z naprzeciwka haha albo zaparkować przed pasami setny raz gdy akurat przechodzę przez ulicę. Tym się te głuptaski w mundurkach zajmują od 8 lat w obrębie mej osoby. To zdjęcie sprzed dwóch dni... Warowali na ulicy Szopena skrecili na ulicę Armii Krajowej... Jadą prosto pewnie do Action w Myslowicach tak jak ongiś. Tylko dlatego, ze ja tam byłam, wymyślili sobie nagłą potrzebę haha
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 16:59
      Cyk, znów podjechali akurat tam gdzie jestem, wymyślają im"interwencje" pode mnie. Najpierw obczajają gdzie jestem potem tym niebieskim głupkom karzą jechać. Tak się bawią w robocie. A tu vanem zasuwali wtedy gdy szłam do quick park w Mysłowicach. Gdy idę do quick parku zawsze tam erekcji dostają, jeżdzą też na motorach za mną i warują na motorach za przeszklonymi drzwiami wejściowymi od strony Pepco haha wypatrując mnie.
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 17:19
        Cyk, Rymera noc, wiedzieli, że tam jestem i wracam na chatę, a oto co zobaczylam na mojej trasie, nie ma innej drogi tylko ta więc zaparkowali sobie i wyskoczyli z radiowozu haha
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 17:05
      Na motorkach też zapieralają namiętnie za mną, po to kupują te motocykle i ubranka na motor by mi się szpanersko pokazać,tu znowu ul. Armii Krajowej, bo ja tamtędy chodzę to dlatego się tam spuszczają
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 17:10
        Powyżej to ul Szopena, a nie A.krajowej....obok tego sklepu Żabka jezdzą za mną jak szaleni.... Bo często w nim jestem. Ponizej focia radiowozu,podjechali napalwńce pod Lidl w Mysłowicach na kawusie, a dlaczego? Bo ja byłam tam....
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 31.07.26, 20:31
        Ulica Armii Krajowej 10 b - kolejny stalker, parkuje przed blokiem motorek i zapie... nim pod blok dokładnie wtedy gdy tam raniutko jestem, zywej duszy nie ma tylko ja i psy.... Czeka kretyn na ul. Szopena... W napieciu i h ujem ku brodzie... Kolejny debilek jezdzi za mną jamahą na blachach 8a94 na szybko spisane. Lat około 30 glupkowaty wyraz twarzy. Typowe dla psów i ich kolezków
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 17:23
      Co tam widać na drodze hen w oddali? Oczywiście radiowóz. Jechali napaleńce jeden za drugim. Mikołowska za Biedronką hen w stronę Partyzantów....
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 17:30
      Mysłowickie pieseczki znów przecieli mi drogę,jak widać telefon mam zawsze na wierchu, by tym mendom strzelić focie. Jezdzą za mną codziennie w oznakowanych i nieoznakowanych. Łącznie ze swoimi koleżkami w znanych taksówkach...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 17:48
      Tu są dwa radiowozy jeden za drugim jechali napaleńce, za ulicą Morcinka tam są alejki, szłam nimi ok. godziny 23 :00. Wyjechali Z drugiego końca. Haha Nic się nie działo tam, tylko ja. Jeden z nich wychylił się z radiowozu i zapytal się mnie "czy coś się stało?" Haha potraktowałam ich milczeniem, usiadłam na ławce, zatrzymali się na ok 5 min. Kolejnego dnia wysłali swojego kumpla psa, by stanął obok mnie na przystanku i ten yebnięty pues uzył słow "czy coś się stało?". Któregoś razu opisałam im na stronie jak to wysłali radiowóz pod Kaufland w Mysłowicach specjalnie dla mnie, udawali że coś robią ale monitorowali, którędy ide. Jak zobaczyli, że jednak nie do Kauflandu pieseczki wylazły szybko z vana oznakowanego i w mundurkach poleżli w rejon garaży zlokalizowanych po prawej stronie od wejścia do kauflandu bo ja tamtędy szłam haha więc poszł za nimi by zobaczyć tych leserów i zapytali się mnie odwracając się" czy coś się stało". Odpowiedziałam im " ciele oknem wyleciało" a podniecony mlody pies pyta " z którego? z prawego czy z lewego?" odpowiedziałam " ze środkowego". Mając na uwage nie okno, a środkowy palec... Takie dialogi z psami.
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 17:51
        Godzina w tel była źle ustawiona.. Pedałki jeżdzą za mną ósmy rok po mieście....
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 18:03
      Tuż za pałami w radiowozach straż.miejska w Mysłowicach zapuerdala za mną pod przystanki na któdych stoje. Tu akurat Katowicka kopalnia Mysłowice. Zdjęcie state ale dwa tygodnie temu zasuwali za mną także na polecenie psów, pan Mareczek zamieszkały na ul. Szopena 4, blok na wprost Kauflandu puerwsza klatka, on pracuje dalej w strazy miejskiej czy psiarni? Czy juz na emeryturze? Łazi za mną po mieście stary napaleniec, rano i w południe, wieczór czeka kajś w krzajach bo wie, ze zaraz będe przechodzić. Morde typowego alkoholika ma. Ostatnio za nim polazłam, by wiedzieć gdzie poyeb mieszka... To jaką trase obrał by dojść do domu zastanawiające, szedł okrągłą drogą do wlasnego domu... Tylko po to by isć przez chwile przede mną, bez celu
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 18:17
      Ten stary napalebiec z Komendy Miejskiej w Mysłowicach jeżdzi za mną codziennie na różnych motocyklach i skutrach. Zwykle miał biały kask ale go to identyfikowało za bardzo więc zmienił. Głownie mozna go spotkać na ul Katowickiej około godziny 17:40-17:50. Oraz około szóstej rano... Dostaje pie...a bo ja na Katowickiej jade autobusem wiec ma taką maniere stary schizofrenik, ze musi zaliczyć rundkę z kolezkami na motorkach i w radiowozach. Czasem starych jajec nie wymyje więc cuchnie tam Wydaje się ze pieseczki prowadzą w notesiczkach zapiski by nie dubliwac się haha jak jadą radiowozem to już nie jeżdzą na motorkach haha chyba ze przeczytają mój wpis to już kolejnego dnia zapi erdalają wszystkim czym się da, haha ten stary warował nawet za moim oknem balkonowym , waruje pod sklepami w których jestem, i przed blokami do których wchodze. Jest wszędzie tam gdzie ja. Chory psychol. Jest dwóch staruchów grubasów z psiarni podobnych, jeden knur schudł haha bo mu za często pisałam, ze jest spaślakiem...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 18:24
      Kolejny stalker z psiarni myslowickiej na tych blachach przez póltorej roku podjezdzał pod to samo miejsce i czekał w autku aż przejde...siwe wlosy kręcone lekko...wychodził z tego autka i palił cygarety... To zajęcie psów. Gluptasek tępy już tam nie podjeżdza.... Zaczęlu podjezdzać inne idjotki z mysłiwickiej też psiarni.... Bo to myslowice
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 31.07.26, 19:54
        Stary buc siedzi w autku ponizej też. Po czasię zacząl pedau wylazić z tego autka i z uśmiechnięta podjaraną gebą nagrywał mnie.. Stary miał w zwyczaju przyjezdzać akurat wtedy gdy przechodziłam obok o 6 rano i parkował tam. Siedział caly czas w aucie nie wychodził...pewnie konia walił... Tam dalej po lewej stronie jest sklep Żabka za ulicą A. Krajowej .. .
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 19:18
      Wklejam zdjęcie stalkerki. Ten babsztyl od dwoch lat zjawia się pod przystankiem autobusiwym kopalnia na którym codziennie jestem. Głównie z rana ok szóstej Podwozona jest pod przystanek autobusowy róznymi autkami na jaworznickich blachach też, jezdziła po miescie dusterem koloru jak jesienny liśc, ona lub kierowca tego autka...gdy zaczęlam przychodzić na przystanek 5 minut póżniej by szmatę sprawdzić to ona stała tam i czekała az mnie zobaczy po czym ruszała z kopyta, uslyszała ode mnie niejeden raz ze jest starą szpetną rurą, co ona robi? Akrualnie przylapałam ją na tym ze w obrębie przystanka z którego kursują autobusy w stronę centrum Myslowic, ta stara wchodzi do klatek schodowych tego bloku przy przystanku i przez przeszklone drzwi gapi się czy już ide...haha idjotka czeka teraz tam na zmianę, miesiąc temu stara prukwa zafarbowała włosy na fioletowy... Podjezdza tam specjalnie dla mnie. Moze jest lesbą?
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 19:23
        Pipa zamknęła oczy.... Gdy miała swój debiut w stalkowaniu całe jej ciało drzało ze zdenetwowania haha jak osika piękny widok. Pali papuwrosy slim, ma jasno niebieskie okrągłe oczy, z opadającymi powiekami...chodzi bardzo powili, czeka na tym przystanku i patrzy czy już ide jak mnie wyoatrzy to idjotka rusza.... Tam z doskoku przylazi inny mój stalker zamieszkały na ul Różyckiego 3 pierwsza klatka, parter. Blondasek z krótkimi nózkami i w brylach nawet ze swoimi bachorami niepełnoletnimi łazi.... Ostatni raz wczoraj....
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 19:44
      Myslowickie tępe psy podjechały w godzinach pracy służbowym autkiem na kawusie i batoniki pod myslowicki Lidl. Ale to jeszcze nic koleś o nazwisku Patusiewicz przeczytał bylejaki prowokujący wpis o sobie i już dnia kolejnego gdy wyszłam z domu zasuwał za mną z koleżkami w radiowozie a potem podjechał w vanie oznakowanym pod Lidl i łaziłza mną po sklepie w tej niebieskiej szmacie, klęczałam przy regale wtedy jak to 1, 80cm stanęło nade mną. Gdy szybko wstałam bo mi się napaleniec przyglądał to odczytałam na jego szmacie nazwisko....akcja trwała kilka sekund haha
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 19:45
      Myslowickie tępe psy podjechały w godzinach pracy służbowym autkiem na kawusie i batoniki pod myslowicki Lidl. Ale to jeszcze nic koleś o nazwisku Patusiewicz przeczytał bylejaki prowokujący wpis o sobie i już dnia kolejnego gdy wyszłam z domu zasuwał za mną z koleżkami w radiowozie a potem podjechał w vanie oznakowanym pod Lidl i łaziłza mną po sklepie w tej niebieskiej szmacie, klęczałam przy regale wtedy jak to 1, 80cm stanęło nade mną. Gdy szybko wstałam bo mi się napaleniec przyglądał to odczytałam na jego szmacie nazwisko....akcja trwała kilka sekund haha
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.07.26, 20:01
      Cyk, Rymera noc, wiedzieli, że tam jestem i wracam na chatę, a oto co zobaczylam na mojej trasie, nie ma innej drogi tylko ta więc zaparkowali sobie i wyskoczyli z radiowozu haha oni tak lubią zostawić radiowóz na trasie którą akurat ide- pusty...oczywiscie mają coś ważnego do zrobienia lesery wtedy...haha chyba z dziesięć razy akurat na mej trasie zostawiali radiowozy i wychodzili haha przed rokiem 2018 widziałam radiowóż tyle razy co kot napłakał, po tym czasie codziennie niemal... Niebieskie Gluptaski tak właśnie wyrabiają latka pracy. Jak jestem przy pekao w mysłiwicach obok prikuratury to idjotki i idjoci też tam na parkingu już stoją i sobie fjuty trzepią
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 31.07.26, 11:33
      Focia z fejsa mysłowickiej psiarni, nie mogę wejść, bo mnie niebieskie uposledzeńce zablokowały tam. Pisałam im każdego dnia co robią w robocie te niebieskie napaleńce. Na sweet foci po lewej stronie pucharu stoi blondasek, stalker z psiarni zasuwał za mną nieoznakowaną bmką czarną, dzień po dniu. Gdy wracałam ze sklepu, zaparkował ten szczeniak tą bmką pomiędzy dwa rzędy samochodów na parkingu przed moim blokiem, w taki sposób, że obserwował mnie wchodzącą do klatki tak, że zaden samochód nie był w stanie wyjechać, bo ten ciul blokował... Był wieczór więc na klatce oświetlenie było, więc podniecał się obserwując mnie z profilu jak wchodzę. Pewnie erekcji niejeden raz dostał. Haha zaszłam blondaska od tyłu by zobaczyć jego facjatę...wiedziałam pierwszego dnia gdy go zobaczyłam, że ten szczeniak przyjechał specjalnie za mną, stanęłam obok niego z góry patrząc przez kilkanaście sekund na tego blondaska, zgaszony odjechał. Potem dla 100 procentowej pewności odszukałam jego mordę na psiej stronie...już zaglądać tam nie musze.
      Demaskują się sami, nawet nie wiedząc o tym ... Policyjne sprzątaczki mają pewnie pełne ręce roboty skrobiąc ospermione szyby tych napaleńców. Kolejnego dnia blondasek znów jechał za mną - mają te szczeniaki i staruchy taką manierę, żę mijają mnie autkami a za około 10 metrów gdy mnie już mijają ostentacyjnie zawracają....tym się tępe młoty demaskują.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 31.07.26, 12:40
      Kolejna wścibska baba z psiarni. Wścibstwo to ich cecha wiodąca. Ta, po lewej w brylach. Wylazła z komendy po północy specjalnie za mną, gdy stałam na światłach przed mostem. Podjechała inna w tym samym momencie i stała przed przejściem dla pieszych... Ta w brylach przeszła przez ulice w brązowo sraczkowatym chińskim a'la kombinezonie moro. Poszłam za nią krok w krok, tak by szpetna wiedziała,co to znaczy łazić za kimś. Co ta stara zrobiła? Gwałtownie zmieniła kierunek i odbiła w ulicę Lompy... Widać wreszcie zaslużyła tym łazeniem za ludzmi na awans haha ponizej jej na foci kolejny stalker jateczek, zapierd alał za mną o drugiej w nocy ten blondasek przez Mikołowską obok cmentarza swoim prywatnym autkiem, tego samego dnia przed 10 rano znów za mną zapie...ł przez ul Szopena. Oni nie śpią oni zapie...ją za nami wścibsko. Potem awanse dostają hahaha
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 31.07.26, 13:02
      Te dwie papużki nierozłączki to rozwaliły system. Podjechały na dwa prywatne autka jedno za drugim odstęp półmetrowy doslownie.. Stałam specjalnie na przystanku przy ul. Mikołowskiej, obok środkowego wejścia na cmentarz. Widząc te dwie od razu wiedziałam, ze to gó...ary z komendy. Poczekałam na tym przystanku na dalszy rozwój wydarzeń, bo to było pewne ze zaraz coś odwalą. Patrze w lewo idą dwie durne, jedna blondi z płaskimi cycami wklada zawsze szpanersko łapy w tylne kieszenie spodni, druga z wielką dupą idzie od strony ulicy. Obie gimbazy gdy mnie mijają podśmiechują się głupkowato i co chwile odwracają w mą stronę, kamerka obfotowa świadkiem. po czym zaczeła blondi rechotać na glos ze śmiechu odwracając się w strone tej drugiej. Ta druga wyglądała na normalniejszą, ale do czasu. Kolejnego dnia tej z tlustą dupą, kazali podjechać pod moje okna balkonowe i ta schizofreniczka paranoidalna stała jak kołek okolo 6 metrów obok, odwróciła się przodem w stronę mego balkonu i krok po kroczku szła coraz blizej mojego balkonu aż stanęła na wprost i gapiła się we mnie a ja w nią, stała tak przez godzinę.... Kolejnego gó...arza z foci też kojarzę ...niejedna stara sucz z kmp mce stała tępo za moim oknem, w duecie stoją i udają, że rozmawiają idjotki z mysłowickiej psiarni..
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 01.08.26, 04:11
      Kolejni stalkerzy z myslowickiej psiarni, jezdzący za mną dzień w dzień przez długi ojres czasu, ten w kółeczkupo lewej stronie zdjęcia ma chyba brata blizniaka albo podobieństwo przypadkowe... Jezdził swoim czarnym wolswagenem jak poyebany za mną, zwlasza nocami lubił jezdzić za moimi oknami balkonowymi gdy celowo miałam w zwyczaju wychodzić na balkon w środku nocy, warowali z 10 metrów i czekali w napięciu aż podejde do okna.... Potrafił z 15 rundek zrobić w ciągu jednej nocy... Po miescie też za mną zasuwał wraz obecnym oficerem prasowym myslowickiej psiarni łukaszkiem pażdziorem. Ten to nawet w niedzielne poranki przed szóstą rano! zapuerdalal za mną skręcając szyje w cztery świata strony za mną.... Na zdjęciu nie widać dobrze facjaty ale jest tam dzida w koku i kręconych kudlach...też ją kojarzę...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 01.08.26, 04:45
      Napaleńce na motorkach. Przygotowuja się do wyjazdu w teren, dosrali cynk, że wyszłam z domu i zblizam się od strony kopalni na ulicę Bytomską, pie...a dostali, co zrobili? Ano zasuwali Towarową po to, by zrobić kółeczko i mi się pokazać haha zwłaszcza jeden taki co siedzi na motorku jakby miał kulki gejszy w du pie. Taki sztywny cały zasuwa za mną.. Jak odbiłam na Bytomsją zawrócił za komendą i wyyjechał mi jeszcze raz z naprzeciwka ciemniak. Ich ulubiobą rozrywką jest jechanie za mną ale drogą równiległą do tej którą idę... Mają wtedy frajde jak wyjezdzają w tym samym momencie co ja ide... I mi się lubią pokazać w radiowizach też, nie tylko na psich motorkach
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 01.08.26, 09:23
      9:20 znów tępe hu je zapuerdalali za mną m.in. kawowe autko druga zakryła ryj Rózyckiego 5
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 01.08.26, 09:28
        Chwile pózniej kolejny h uj jechał psy nie nudzą się mieszka na Rózyckiego 3 jechał szarym wiekszym autem blachy sm6479f. Wstawie marke samochodu jakim parkuje ten uj przed swoimblokiem.
        • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 01.08.26, 09:41
          Tępe kutassy karnęly się przy lidlu w myslowicach teraz godzibs 9:38 wyjechali obok lidls przrjechali fjuty przez parking w strone action bo ja tam jestem. Datek fux masujesz juz malego fjuta? Cymbale aport
          • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 01.08.26, 13:37
            Cyk foteczka z dzisiaj ktoś widział tam napalonego Patussieeicza przy Netto? W radiowozie dzis tam zasuwał,stałam na schodach i się podniecił, spierd olił w radiowozie za Action dziś... .a dziś o 13:17 pie...a psy dostały, przez całą moją droge do domu właczyli sygnały dzwiękowe, wraz ze swoimi kolezkami w karetkach to praktykują. Tuz przed ulomek z psiarni, którego foto tu wstawiłam wczoraj, ten z czarnymk kudlami , zapuerdalał za mną innym autkiem .
            • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 01.08.26, 17:31
              Cyk
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 01.08.26, 13:39
      Fux chlopie moze ty baby dawno nie miałes dlatego za mna zapie...sz, wysle ci foto mojej starej muszli to se popatrzysz chopie i dojdziesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka