Dodaj do ulubionych

Policja mysłowice śląsk

• dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 25.08.26, 03:43
      Z erekcją wczoraj
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 25.08.26, 03:44
      Jeden za drugim
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 25.08.26, 03:45
      Drugi głupiutki
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 25.08.26, 03:46
      Trzeci...w oddali dwóch kolejnych. Nie ma pokazanych.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 26.08.26, 01:29
      Wczoraj tylko jeden siur na motorku haha i to tylko z rana wypalają się siury, za to obok kauflandu na szopena jezdzili jak poyebani. Wczoraj z rana pierwszy raz wyslali nowego fjutka niestety foto niewyrażne więc nie wklejam. Przy moim bloku napaleńce warowali z pieseczkami czekali az przejde. Jedrneho fjuta stalkera z bialym pieseczkiem już kojaze. Łazuł za mną z nim po Mysłowicach. Drugiego mniej. Prsywitali się nawet poyeby haha wleje jego focie innym razem a jak go spotkam kolejny raz na bezczelnego podejde i zrobie mu zdjecie on face by yebną na tą strone
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 26.08.26, 01:50
      Temu stanął po kilku sekundach....
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 26.08.26, 01:51
      Ten to nawet w godzinach niestsndardowych jest tam gdzie ja. Pod pretekstem że z pieskiem łazi
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.08.26, 22:04
        Dziś z tym pieskiem pie...ięci w mózgownice kazali wyjść tępej cipie tego bolca... na Różyckiego3 mieszka jeszcze dwóch pie...iętych psów.jeden ma bachora ok 5 letniego i dziunie z włosami blond... wstawie jego goteczkę jak znajdę pod ten wpis
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.08.26, 22:06
        Dziś z tym pieskiem pie...ięci w mózgownice kazali wyjść tępej cipie tego bolca... na Różyckiego3 mieszka jeszcze dwóch pie...iętych psów.jeden ma bachora ok 5 letniego i dziunie z włosami blond... wstawie jego foteczkę jak znajdę pod ten wpis
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 26.08.26, 23:53
      Tepe h...e znów za mnązapie...ły rano i po południu na motorkach. Co tak słabo na jednośladach wypalacie sie matoły. Wczoraj w srebrnym autku dwa razy rano i wieczor. Taxi merc toty durniu? I na deser stara rura nowa stara podchodzi na przystanek z plecaczkiem i krótkimi kudłami w brylach i od pierwszych chwil lustruje mnie, wstawie zdjécie starej jutro jak znów ją zobacze... Co już nie zapuerdalacie oznakowanymi matoly
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 28.08.26, 06:26
        Ta stara już nie przylazła. Pierwszego dnia czekała na przystanku obok mnie, na zwiadach drugiego czyli przedwczoraj już wybrała inną drogę. W stronę bytomskiej..... czyli przeciwny zupełnie kierunek ha ha
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 27.08.26, 00:03
      Jedno gó...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 27.08.26, 00:04
      A chwilę wcześniej drugie gó...
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 27.08.26, 00:32
      To wczoeajsze poranne gó... tez od was zyeby?
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 27.08.26, 02:05
        Na czerwinym skuterze zapuerdalał też za mną ze skotnicy grubas z psiarni wraz ze swoją spetną blondi na motorku tež wścibsko zasuwali
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 27.08.26, 19:15
      Szmaciarze dziś przez katowicką obok byłej myslowiczanki rano okolo 6:9 zapie...li na motorach to yebniete poniżej wbiło przed autobus którym jeżdżę. Co tak słabo tylko 2 fjuty na motorkach rano i jeden tylko jeden wieczorem. Wypalacie sie śmiecie. Ta stara pisda co od kilku dni łazi z yorkiem okolo 6 rano na wprost przystanka autobusowego przy kopalni to też od was? wcześniej szmaty nie było. Gdzie stara pisda z plecaczkiem i w brylach znudziło się już szmacie?
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 27.08.26, 19:22
      Kolejne gófno z pierwszej zmiany
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 27.08.26, 19:33
      O 6;15 przy kościele na rondzie w stronę niwki jechał pedofi z psiarni tłusty a od strony niwki yebnięty Bolt. To poniżej też od was?
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 27.08.26, 19:43
        ....
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.08.26, 06:33
      Popie...nce z kmp znów się spuścił.od wyjścia z chaty zapie...li radiowozem mną. Śfidziń ski yebnij się w tępy łeb. Dziś wykorzystali kolejnego bachora bachora który uwaga na hulajnodze jechalza mną mną pod przystanek o 6 rano. Wstawie zdęjęcie. Co tak słabo na .motorach prymitywny tępe. Tylko trzech plus tępa piszą od 4 dni jeździ haha ieo#nakowanymi w 5 s#fuk zapie...li. Darekfux gotujsiędo pomocy fryszrackiej pisde przetkaj
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.08.26, 09:44
        Te niebieskie popie...ńce o 6 rano gdy przekraczaczlam granicę myslowic jadąc w stronę katowic czekały w radiowozie na zadupiu na drugim przystanku w od myslowic. Kolejny w katowicach jechał za mną motorkiem a nawet obok busa .owego hahato są ułoży na każdej komendzie
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.08.26, 21:39
      Poniżej w radiowozie zasuwaj dwa kutasy z myslowickiej psiarni Darek Ful i p migacz.spuścili się dziś o podanej godzinie. Wyjechali zza winkla Action, przejechali przez parking przy Lidlu i skręcili w stronę quick parku... tak te pustaki wyrabiają lata pracy na komendach. Oni mają gó wnozamiast mózgu w łepetynach. Po wejściu do Lidla wysłali ochroniarza za sklepu Kaufland tępy dzban w okularach łazi za mną po Kauflandzie z h ujem ku brodzie. Zrobię mu zdjęcie w robocie i wstawie tu. Jeździł za mną pomieście swoim motorkiem szpanersko i pod sklepy netto i biedra przed 6 rano! Bo ja tak robiłam zakupy... Prymitywny dwa w Kauflandzie yebią.
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.08.26, 22:38
        Ten pseudo ochroniarz z Kauflandu przekazał jakieś info o mnie kasjerów z Lidla, bo ciul na 1 kasie od razu wyszukał mnie wzrokiem w kolejce.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.08.26, 21:43
      Poniżej w radiowozie zasuwaj dwa kutasy z myslowickiej psiarni Darek Fux i p migacz.spuścili się dziś o podanej godzinie. Wyjechali zza winkla Action, przejechali przez parking przy Lidlu i skręcili w stronę quick parku... tak te pustaki wyrabiają lata pracy na komendach. Oni mają gó wnozamiast mózgu w łepetynach. Po wejściu do Lidla wysłali ochroniarza za sklepu Kaufland tępy dzban w okularach łazi za mną po Kauflandzie z h ujem ku brodzie. Zrobię mu zdjęcie w robocie i wstawie tu. Jeździł za mną pomieście swoim motorkiem szpanersko i pod sklepy netto i biedra przed 6 rano! Bo ja tak robiłam zakupy... Prymitywny dwa w Kauflandzie yebią.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.08.26, 21:47
      Tego gówna na motorach było dzisiaj od rana chyba z 10 . Powtarzają się mordy. Pedofil z kmp myslowice też jechał godzinę później obok biedronki na spkocie.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.08.26, 21:54
      Wklejam zdjecie kilkunastoletniego bachora na 99% .myslowickiego poyebanego psa. Jechał za mną na przystanek na hulajnodze od mojego bloku. Ktoś identyfikuje tego gnoja? Celowo rozmazane zdjęcie. To już trzeci gó...arz i gó...ara o 6 rano. Apierdakający za mną w niedzielę.wniedziele wypychają z domów o przed 6 rano swoje tępe bachory do stalkowania. Tereska Iwanówna to twój pie...iety synuś?
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 30.08.26, 22:29
      Taxi Bolt i katowice czemu nie zapie...cie jyz lasery tępe tam gdzie stoję na przystankach? Lasery tępe wiedzą że lądują na tej stronie i zapie...ją albo znacznie przed albo znacznie po tak by nie wieźli w kadr pisałam już to. Taxi merc czemu już #a mną nie zapie...sz? Przez 2 lata ten śmieć ie jeden zapie...li w tym samym miejscu miejscach i nagle przestali, jak was jeszcze raz zobaczę łącznie z tymi niedoje...i na motorkach wstawie zdjęcia waszych taksówek,domów i nazwisk na domofonie....
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 31.08.26, 20:12
      Kolejny popie...niec na rowerku wysłany z psiarni. Podjechał w ten zajęte Ul Armii Krajowej zrobił kilka kółeczek czekając na mnie i zawrócił debil. W stronę Ul. SZOPENA a potem w lewo.. Fux on obciągnął ci?
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 31.08.26, 20:16
      I cyk zawrócił gapiąc się jak poje...any.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 31.08.26, 20:50
      Co tak słabo na motorkach dziś. Żadnego h uja po południu haha za to dziś o 18;11 jechali popie...ńce od strony Katowickiej do cudownego nowego ronda w Mysłowicach przy NSPJ kościół do komendy. Fux h...a trzepie się w kiblu na komendzie a nie pod mostem. Tuż po tym debili poniżej jechał kolejny w czerwonym kasku.
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 01.09.26, 06:31
      Darek Fux tluściochu ile razy mam ici gadać fajfusa trzepie sie w kiblu na komendzie kutasie tępy
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 00:18
        Kolejny
    • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 00:17
      Z wczoraj rano trzy fjuty na motorkach jeden po drugim
      • dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 02:03
        Wczoraj wysłali w nieoznak kolejnego fjuta który jeździł pomiędzy motorami. Wstawie fotkę autka gdy go jeszcze raz zobaczę. ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka