dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 00:33 Ta szmata w szarym peugeocie tyż od was? Dokładnie tam gdzie w niedzielę gnojek na hulajnodze, gapiła się jak popie...na we mnie. Gdzie idjotka z pieskiem obok przystanka? Wczoraj stara wylazła z innego zakątka...gdzie szmata w jasnym homonto na motorku? Od niedzieli jeździła i już jej nie ma? Dzisiaj po południu w Mysłowicach żadnego fjuta na motorze prymitywny wypalają się Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 00:40 Trzeciego fjuta nie chce mi się szukać. Jeden po drugim. Gdzie pisda w białym homonto od niedzieli zapie...jąca? Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 02:32 To ten trzeci... wstawiam.i kolejny.szajba im odpie... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 02:38 A tu bliżej ten wcześniejszy ciul Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 06:28 Darek fux znów se małego nie strzelałeś dziś znów ? znów #a mną zapie...ł ten tępy fjut Pedałek z Armii krajowej 1a wymyślił sobie debil zakupy przed 6 rano w żabce na ar krajowej, po żubra szedł? wkleję zdjęcie fjuta dziś. Poyeb lazi jak yebniety od ponad roku, co tak słabo na ..motorach tylko dwóch pie...iętych plus koleś któremu staje na katowickiej trzeci dzień z rzedu. Fux pie...iji się w tępy łeb. Inny debil warował po pprzeviwnej stronie żabki i gapił się jak poje...y Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 02.09.26, 06:52 Fukx wypie...j do Gliwic,trzech nieboszczykow czeka tam z otwartymi portfelami i kontami Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 01:38 Kolejny stary fjut, już trzeci dzień w tym tyg łącznie z niedzielą zapie.... Wcześniej z doskoku też. Fux znów se konia nie zwaliłeś. Wczoraj zapuerdalali chyba w czterech na motorkach jak poyebani. Jezdzą też ciemnozielonym Audi... Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 01:58 Cyk kolejny debil z ar krajowej 1a wymyślił sobie że bedzie wychodził z chaty wtedy gdy ja tam jestem.wczoraj znów z taką z żabki do żabki? Żabkę ma obok swego bloku ale lezie przy stalmacha bo tam większe szanse by być zauważony haha ten koleś o każdej porze łazi gdy wie ze jestem obok. Wstawię jego focie za jakiś czas i kolejnego łysego też. A tymczasem kolejny debilek na jednośladzie nieopodal MSMtam gdzie oznakowane psy niejeden raz. Spaślak do roboty staruchu Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 02:01 Z Taśką* co tak słabo motorkach z rana haha stare fjuty wypaliły się. Czemu te fjuty ze straży miejskiej już za mną nie jeżdżą? Swego czasu fjuty ze straży uwaga pożarnej też za mną jeździły czerwonymi wozami strazackimi... włączali nawet sygnały dźwiękowe gdy mnie mijali...ułomy ze straży pożarnej Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 02:14 Czemu stara z pieskiem yorkiem? na wprost przystanku kopalnianego już z rana nie ĺazi? Trzy dni z rzędu. Wypaliła się. Gdzie ta której foto już tu na stronie jest blondi z blondi kulami. Blondi aport Odpowiedz Link Zgłoś
dafne112 Re: Policja mysłowice śląsk 03.09.26, 06:30 Darek fux pie...ij się tepy kutaskie e ten pusty łeb. Dziś od szopena przy Kauflandzie zapie...li. Co tsk słabo motorami? Dziś pedały ztaksówek koleżkowie psów spuścili się i ta tępa z blond kudłami wywołana ku... została Kużma liżesz jej starą ci pę naspółę z ..migaczem Odpowiedz Link Zgłoś