mantis77 22.07.06, 21:19 Bardzo "agresywna" dyskusja o stomii i warto by osoby zainteresowane dołożyły swoje 3 grosze. Ciekawy też artykuł. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=45644226 Link powyżej prowadzi do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondyneczka_niebieskooka Re: Dyskusja o stomii 24.07.06, 10:56 mantis77 napisał: "...A propos 2 grupa to się dostaje prawie na katar więc g...o wiesz co to jest niepełnosprawność." hej Mantis a to co niby miało znaczyć. nie spodobało mi się to twoje stwierdzenie i powiem szczerze ja swojego stopnia umiarkowanego nie mam z powodu kataru. Każdy jednak KAŻDY widzi swój czubek nosa :( Odpowiedz Link Zgłoś
mantis77 OK OK 24.07.06, 15:36 Trochę mnie poniosło w tamtym wątku. Ale koleś nie wie o czym mówi że ma ojca niepełnosprawnegoz 2 grupą to nic nie znaczy. Mój ojciec też nie wiele mnie rozumiał mimo że mam Igr dopiero jak sam dostał udaru to zrozumiał. A wiem że IIgr to mają i ludzie którzy powinni mieć pierwszą ale coś im nagrzebali lub są ciężko poszkodowani ale są i tacy co mieli "dobre papiery" i w zasadzie to o nich tutaj była mowa. Może zapomniałem dodać słówka "niektórzy" Jeśli cię uraziłem to przepraszam. Akurat z Igr jest mało "wałek" bo lekarze aż tak nigdy nie próbowali rozbić przekrętów więc stąd moje generalizowanie ale niechciałem nikogo urazić. Sorka Odpowiedz Link Zgłoś