Dodaj do ulubionych

PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!!!

23.10.03, 08:04
Sprzedam pionizator dla dziecka ok. 1 metr wzrostu, krzesełko z blatem i
wózek typu Maclaren. Wszystko b. mało używane w stanie idealnym!!!!
Obserwuj wątek
    • agniesia2758 Re: PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!! 31.03.04, 08:40
      cześć!!!
      jestem mamą dziecka niepepełnosprawnego. mam pytania dotyczące pionizatora.do
      jakiego rozmiaru można kożystać z niego bo mój syn ma 7 lat i 1.30 wysokości
      jak również prosze o podanie ceny tego pionizatora
      pozdrawiam agnieszka.
    • name2 Re: PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!! 31.03.04, 23:58
      W tamtym roku wziełam dla dziecka;pionizator zapłaciłam 0 zł, wózek 0
      zł,krzesełko 200 zł,i te pieniądze zwrócił mi FRON.Pani chyba tak samo? Wiec
      jeśli pani tego nie potrzebuje prosze oddać komuś za darmo.Co do pionizatora to
      pasuje na każde dziecko,reguluje sie go w zależności od wzrostu dziecka.
      • agus291 Re: PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!! 16.06.04, 08:23
        mam pytanie do name2 skąd i jaki jest ten pionizator mam też dziecko które
        potrzebuje tego rodzaju sprzętu ale ten co mi oferowali był frewniany nie miał
        na kolankach żadnych poduszeczek itp pozdrawiam serdecznie Agnieszka
    • jokasta_01 Re: PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!! 25.09.04, 01:42
      Jeśli to nadal aktualne to jestem zainteresowana wózkiem!!!
    • szimiou Re: PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!! 25.09.04, 15:45
      wszyscy sprzedający sprzęt ortopedyczny - wózki balkoniki pionizatory
      podnośniki itp WSTYDŹCIE SIĘ!!!!!!!!!!! dla mnie to jest okropne zarabiać na
      odsprzedaży używanego sprzętu który już wam jest niepotrzebny a niejednokrotnie
      dostaliście za darmo (przydział, dary itp) dla mnie to jest nie pojęte - nie do
      pomyślenia jak można zarabiać na używanym sprzęcie rehabilitacyjnym -
      potrzebowaliście go i chcecie zarabiać na innych potrzebujących - po prostu
      WSTYD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka