iza.wa_wa 23.10.03, 08:04 Sprzedam pionizator dla dziecka ok. 1 metr wzrostu, krzesełko z blatem i wózek typu Maclaren. Wszystko b. mało używane w stanie idealnym!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agniesia2758 Re: PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!! 31.03.04, 08:40 cześć!!! jestem mamą dziecka niepepełnosprawnego. mam pytania dotyczące pionizatora.do jakiego rozmiaru można kożystać z niego bo mój syn ma 7 lat i 1.30 wysokości jak również prosze o podanie ceny tego pionizatora pozdrawiam agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
name2 Re: PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!! 31.03.04, 23:58 W tamtym roku wziełam dla dziecka;pionizator zapłaciłam 0 zł, wózek 0 zł,krzesełko 200 zł,i te pieniądze zwrócił mi FRON.Pani chyba tak samo? Wiec jeśli pani tego nie potrzebuje prosze oddać komuś za darmo.Co do pionizatora to pasuje na każde dziecko,reguluje sie go w zależności od wzrostu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
agus291 Re: PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!! 16.06.04, 08:23 mam pytanie do name2 skąd i jaki jest ten pionizator mam też dziecko które potrzebuje tego rodzaju sprzętu ale ten co mi oferowali był frewniany nie miał na kolankach żadnych poduszeczek itp pozdrawiam serdecznie Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
jokasta_01 Re: PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!! 25.09.04, 01:42 Jeśli to nadal aktualne to jestem zainteresowana wózkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szimiou Re: PIONIZATOR, WÓZEK, KRZESEŁKO - SPRZEDAM !!!!! 25.09.04, 15:45 wszyscy sprzedający sprzęt ortopedyczny - wózki balkoniki pionizatory podnośniki itp WSTYDŹCIE SIĘ!!!!!!!!!!! dla mnie to jest okropne zarabiać na odsprzedaży używanego sprzętu który już wam jest niepotrzebny a niejednokrotnie dostaliście za darmo (przydział, dary itp) dla mnie to jest nie pojęte - nie do pomyślenia jak można zarabiać na używanym sprzęcie rehabilitacyjnym - potrzebowaliście go i chcecie zarabiać na innych potrzebujących - po prostu WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś