gazeta_mi_placi 05.09.10, 19:25 Umyta (porządnie) na 10 stronę,nie ma nic co by capiło. Co jest grane?????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Śmierdzi w lodówce. 05.09.10, 19:25 Soda wyłożona w środku,capi dalej,nie ma nic z produktów co by capiły a lodówka umyta,co jest grane Odpowiedz Link
kasiak37 Re: Śmierdzi w lodówce. 05.09.10, 19:50 wstaw kawe mielona na spodeczku,moze pomoze. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Śmierdzi w lodówce. 05.09.10, 20:00 Wysypałam ,mam nadzieję,że pomoże,nie mam żadnego produktu który mógłby się zaśmierdzieć,mięso jemy rzadko i przeważnie nie w lodówce (robię zakupy i od razu obiad),nie przetrzymuję Odpowiedz Link
beata985 Re: Śmierdzi w lodówce. 05.09.10, 19:44 co jest grane...nie pomogę ale zapachy niweluje również papier...biała kartka lub gazeta czarno biała zgnieciona...wrzucona gdzieś...jak lodówka duza to 2-3 kulki..spróbuj Odpowiedz Link
beata985 Re: Śmierdzi w lodówce. 06.09.10, 23:14 gazeta_mi_placi napisała: > Może być papier "drukarkowy"? tak Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Śmierdzi w lodówce. 05.09.10, 20:53 Nie masz czasem otwartego mleka, jogurtu, śmietany? Mnie jak się czasem zdarzy, bo bardzo rzadko używam tych produktów, to po dwóch dniach mam zapach a lodówce, jak nie przymierzając cuchnące skarpetki. Odpowiedz Link
altu Re: Śmierdzi w lodówce. 05.09.10, 21:27 a capienie ma jaką woń? bo może ściera była śmierdząca, tudzież źle wypłukana, i smród się sam namnaża? Odpowiedz Link
dz1dka Re: Śmierdzi w lodówce. 06.09.10, 10:48 Jeżeli masz Electroluxa to może śmierdzieć z tego zbiornika do którego spływa skroplona woda - jest on umieszczony z tyłu lodówki. Odpowiedz Link
emily_valentine Re: Śmierdzi w lodówce. 06.09.10, 12:06 Może to jeszcze po tej rybie śmierdzi, co w piekarniku się zaśmierdziała, co? Sprawdź uszczelki, czy nic się nie wylało i tam sobie nie gnije. Odpowiedz Link
hbinko Re: Śmierdzi w lodówce. 07.09.10, 07:49 witam, ja wkładam świeże mleko na miseczce, właśnie ono ściąga wszelkie zapachy, pozdrawiam Odpowiedz Link
misself Re: Śmierdzi w lodówce. 07.09.10, 13:19 hbinko napisała: > witam, ja wkładam świeże mleko na miseczce, właśnie ono ściąga wszelkie zapachy > , pozdrawiam Świeże = od krowy czy uchate? Odpowiedz Link
hbinko Re: Śmierdzi w lodówce. 07.09.10, 15:18 od krowy nie próbowałam, ale uchate skutkuje - sprawdzone, oczywiście świeże Odpowiedz Link
asfo Re: Śmierdzi w lodówce. 07.09.10, 08:28 Odsuń lodówkę. Na tylnej ściance u dołu albo gdzieś na spodzie znajdziesz pojemnik, do którego odprowadzany jest lód z tylnej ścianki lodówki. Odkręć to i wyczyść - mogła się tam dostać np. woda z rozmrażanej ryby albo coś podobnego i teraz cuchnie. Odpowiedz Link
adwarp Re: Śmierdzi w lodówce. 07.09.10, 15:45 a jak odsunąć lodówkę, która jest do tzw zabudowy?, bo ja mam wrażenie,że tez powinnam umyć ten pojemnik, bo wieki na myty lodówkę dobrze jest po umyciu przetrzeć wodą z octem. Odpowiedz Link
johana75 Re: Śmierdzi w lodówce. 07.09.10, 23:49 Lodówkę do zabudowy własnoręcznie montowałam, więc moge ci napisać 1. jej nie można odsunąc tylko trzeba zdemontować... 2. Demontaż: Odkręcasz śrubki którymi lodówka jest przymocowana do szafki, wyciągasz lodówkę z szafki i myjesz co chcesz . Potem wkładasz ja spowrotem przykręcasz co odkręciłaś i gotowe. Co prawda ja ja tylko montowałam i umiem to zdemontować, ale wiedząc ile to jest pracy nie piszę się na to ;P Zreszta mi tam nic nie śmierdzi...a fakt ostatnio jak mi śmierdziało to znalazłam zagubione w akcji ogórki małosolne ;P Wywaliłam i juz nic nie śmierdzi ! Odpowiedz Link