pazdziernik2009 15.09.10, 13:55 Mam takie pytanie, ile prań mogą wytrzymać tshirt czy majtki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetapzn Re: Ilość prań 15.09.10, 13:57 Wiesz, to chyba zalezy od gatunku surowca z którego są wykonane....a przepraszam po co ci ta wiedza? Odpowiedz Link
misself Re: Ilość prań 15.09.10, 14:12 Kilkadziesiąt (kiepski surowiec) do kilkuset (dobry surowiec), czyli w przypadku bielizny od niecałego roku do kilku lat. Odpowiedz Link
madzioreck Re: Ilość prań 16.09.10, 03:27 Dobre majtki - kilkaset, aż się nie rozpadną ze starości, kiepskie - z kiepskich materiałów, niestarannie wykonane - mogą nie przeżyć jednego Odpowiedz Link
misself Re: Ilość prań 26.09.10, 21:37 budzik11 napisała: > Ja bym liczyła w latach raczej niż w praniach W sumie racja Ponoć tylko część Polaków deklaruje, że zmienia majtki codziennie Odpowiedz Link
clas_sic Re: Ilość prań 26.09.10, 21:49 majtki - od 1 prania do... bodaj 10 lat. Te ostatnie (z czarnej koronki) dostałam kiedyś na -naste urodziny od przyjaciółki. Prane po każdym użyciu! Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Ilość prań 26.09.10, 22:11 Mam majtki z Triumpha które służą mi już siedem lat,oprócz koloru który lekko wyblakł (są czarne,teraz wyblakła czerń) dalej są w całości,nie prują się i są komfortowe w noszeniu (moje ulubione). Inne nowsze zdarza się,że się poprują tu i ów,zaczną strzępić,więc zależy od jakości. Odpowiedz Link