Dodaj do ulubionych

microsoft office - prosze o pomoc

15.10.10, 21:50
Z jakiej strony mogę sciagnac program, mozecie podac link.
Na swoim komputerze mam microsoft office 2007 i jest w wersji angielskiej i do tego zeby edytowac i napisac pismo musze podac jakis klucz, nie mam pojecia o co chodzi.
Dawno nie uzywalam programu a teraz potrzebuje do napisania dokumentu. Na tym komputerze nigdy nie pracowalam a na starym mialam sciagniety program w wersji polskiej i nie bylo problemu.
Obserwuj wątek
    • stef63 Re: microsoft office - prosze o pomoc 15.10.10, 22:11
      Zobacz tutaj

www.dobreprogramy.pl/
      • izabela3108 Re: microsoft office - prosze o pomoc 15.10.10, 22:23
        dodam tylko, ze chodzi mi o darmowy program. A ja zawsze mam obawy czy to napewno darmowy, takze prosze o jakis sprawdzony link. Dziekuje
    • asfo Re: microsoft office - prosze o pomoc 15.10.10, 23:45
      Sciągnij sobie open office. Ten na pewno jest darmowy. Do produkowania pisemek powinien się nadać, chociaż może będzie trzeba coś prze formatować. Może być problem z importem złożonych arkuszy kalkulacyjnych.

pl.openoffice.org/
      Microsoft Office darmowy nie bywa, może miałaś wersję trzydziestodniową której termin ważności się skończył. Wersję do użytku domowego można kupić za jakieś 350 zł.
      • at.at Re: microsoft office - prosze o pomoc 16.10.10, 08:39
        Też polecam opcję open office. Nigdy nie słyszałam o darmowym microsoft office. Za darmo ściągałam jedynie konwertery, aby pliki z jednej wersji móc otwierać w nowszej.
        • truscaveczka Re: microsoft office - prosze o pomoc 16.10.10, 11:54
          Open Office jest świetny, darmowy i nie wiem, czy nie bardziej funkcjonalny niż MSOffice.
          pl.openoffice.org/
          To nie jest jakiś protetyczny krzak, tylko porządny, w pełni funkcjonalny pakiet biurowy. Ja pracuję nad nim już 6 lat smile
    • lilyrush Re: microsoft office - prosze o pomoc 16.10.10, 09:47
      Zapewne masz podac klucz aktywacyjny produktu.
      Jak dziewczyny pisały miałas pewnie wersje próbną, która przestaje działać po jakimś czasie i nie da sie jej uruchomić dopóki nie podasz tego klucza.
      MS darmowy nie jest, ale faktem jest, ze mnóstwo u nas formalnie nielegalnych wersji, bo ktos zabiera na przykład z pracy wersje firmowa i instaluje na domowym kompie.
    • johana75 Re: microsoft office - prosze o pomoc 16.10.10, 20:01
      Ja mam wersję Microsoft Office po niemiecku i bez problemu mogę w nim pisać prace czy dokumenty po polsku tylko że mi nie sprawdza błędów ort. Ty chyba miałaś wersję próbną, po której trzeba wykupić ten pakiet.

A
      • izabela3108 Re: microsoft office - prosze o pomoc 16.10.10, 22:50
        dzieki za pomoc. Mi od poczatku chodzilo o open officesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka