Dodaj do ulubionych

Lampy sufitowe z LEDem

02.01.11, 17:41
kto ma? spodobaly mi sie,bo fajnie kolorki mozna zmieniac pilotemsmilea i z wygladu super mi podpasowaly.Maja jakies minusy?
Obserwuj wątek
    • przeciwcialo Re: Lampy sufitowe z LEDem 02.01.11, 17:52
      Ja mam w kuchni i łazience. Mąż sam robił, pokombinwał z diodami dającymi zimne i ciepłe swiatło i mam tak jak lubię.
      • krapheika Re: Lampy sufitowe z LEDem 02.01.11, 18:13
        Zazdrszczam meza,ktory zapewne zlota raczka jestsmile wlasnie ze wzgledu na mozliwosc zmienienia swiatla tak mnie fascynuja.Moj twierdzi,ze to bedzie jak system ostrzegawczy,zimne swiatlo w oknie, awantura, cieple mozna wchodzicbig_grin

ta mi przypadla do gustu:
        www.amazon.de/SKM-LD1270-Deckenleuchte-Designleuchte-Cavea/dp/B004BTBU8M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1293988269&sr=8-1
        • angelinaaaaa Re: Lampy sufitowe z LEDem 12.05.11, 10:54
          fantastyczna lampa ze zmieniaczem kolorów ,taki bajer nazywa sie RGB Alano, lampa sufitowa wygląda fantastycznie, daje piękny efekt świetlny, nastrój itp www.naszelampy24.pl/index.php?products=product&prod_id=769
          • jagodamalina Re: Lampy sufitowe z LEDem 15.05.11, 19:29
            A mnie się nie podobają, wydaje mi się, że są kiczowate.
            • angelinaaaaa Re: Lampy sufitowe z LEDem 16.05.11, 10:48
              to jakie Tobie się podobają?
              • jagodamalina Re: Lampy sufitowe z LEDem 16.05.11, 19:46
                Lampa jest częścią wystroju mieszkania i powinna być dobrze zaprojektowana, by spełniała funkcje zarówno estetyczne, jak i praktyczne. Te rastry na pilota nie spełniają żadnej i kojarzą mi się z kolorowymi, obrotowymi lampkami w kształcie latarni morskiej. Jest dużo pięknych lamp (co, niestety, wiąże się z wyższą ceną), a kto szuka tańszej polecam Ikeę.
            • agawa70 Re: Lampy sufitowe z LEDem 18.05.11, 00:52
              Uważam tak samo. Takie kolorowe światełka są jak kiczowate lampki ze światłowodów, trochę jarmarkiem zalatuje suspicious
              • angelinaaaaa Re: Lampy sufitowe z LEDem 18.05.11, 10:17
                Drogie Panie najłatwiej jest krytykować. To jakie lampy nie są kiczowate? Proszę o przykłady... oczywiście z LED
    • mamakarolla Re: Lampy sufitowe z LEDem 17.05.11, 14:35
      Mam taka lampę w kuchni nad stołem i wcale kiczowata nie jest.
      Philips ma świetne oswietlenie LED
    • angelinaaaaa Re: Lampy sufitowe z LEDem 17.05.11, 17:01
      ja w sypialni mam taką www.naszelampy24.pl/index.php?products=product&prod_id=1689
      i jesteśmy z niej bardzo zadowoleni, bo i dobrze oświetli a jak wieczorkiem daje fajny nastrój po zaświeceniu samych ledów, a są one niebieskie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka