Dodaj do ulubionych

czy warto kupić taki sprzęcior?

16.10.11, 07:59
allegro.pl/mikser-kuchenny-wielofunkcyjny-reczny-1215-c-i1856216415.html
to jest tanie ale nie chciałabym zawalać mojej małej kuchni rzeczami zbędnymi.no i czy taki no name może być? wytrzyma jakiś czas?
z góry dzięki za opiniesmile
Obserwuj wątek
    • irenazu Re: czy warto kupić taki sprzęcior? 16.10.11, 09:09
      Teraz jakoś zapomniałam o nim, może dlatego, że mam inne urządzenia. Ale używałam go dość intensywnie i do wielu rzeczy. Wszystko zależy od tego czy ma ostre noże.
      • hela6 Re: czy warto kupić taki sprzęcior? 16.10.11, 13:08
        irenazu napisała:

> Teraz jakoś zapomniałam o nim, może dlatego, że mam inne urządzenia. Ale używał
        > am go dość intensywnie i do wielu rzeczy.

Bo do orki w kuchni potrzeba nam urozmaicenia.
        Nowe narzędzie zachęca do działania. Czasem myślę że przydałby się babski bazar wymiany takich sprzętów big_grin
        U mnie stoi np. zapomniana jogurtownica i toster, no i gotowarka do jajek i pewnie jeszcze coś o czym nie pamiętam smile

• forumowiczekinc Re: czy warto kupić taki sprzęcior? 16.10.11, 14:47
      miałam i wyrzuciłam,nie polecam, lepiej kupić coś na prąd zeby samo kroiło
    • szarsz Re: czy warto kupić taki sprzęcior? 16.10.11, 14:55
      Stało, kurzylo się, ale wywalić było szkoda, bo prezent, bo działa... Aż w końcu szczęśliwie zaginęło przy jakiejś przeprowadzce smile Stanowczo lepsze są takie na prąd, ręczne to z reguły tandeta, co udaje, że coś kroi.
      • lisia312 Re: czy warto kupić taki sprzęcior? 16.10.11, 15:23
        też wywaliłam, nie dało się tym nic zrobić. Nie polecam.
        • klara-poisencja Re: czy warto kupić taki sprzęcior? 16.10.11, 15:44
          sadsad
          a już myślałam,że za mnie sałatkę pokroi...
          • hela6 Re: czy warto kupić taki sprzęcior? 16.10.11, 15:51
            Gościłam kiedyś w domu gdzie przygotowywano sałatkę podobnym urządzeniem. Straszna breja.
        • schiraz Re: czy warto kupić taki sprzęcior? 16.10.11, 15:45
          Mam, ale używam i tak blendera. Może pokrótce ci opiszę do czego się nadawało a do czego nie. Bardzo ładnie kroiło pieczarki i cebulę na farsz do pizzy, wrzucałam pieczarki pokrojone na pół i cebulę pokrojoną na cztery. Nie nadawało się do ubicia piany ani zrobienia majonezu na przykład, ale można było spokojnie pomieszać w nim ciasto na naleśniki i ciasto było bez grudek. Do suszenia sałaty nadawało się owszem, ale szlag mnie trafiał jak musiałam suszyć po pięć listków, bo więcej nie weszło. Tyle. Potem odstawiłam do szafy i dalej tam stoi bo nabyłam sobie blender.
    • agawa70 Re: czy warto kupić taki sprzęcior? 16.10.11, 19:52
      Kupiłam, spróbowałam, wywaliłam.
    • misie.zelki nie polecam 16.10.11, 20:49
      szajs, zawaliszafka
      • klara-poisencja Re: nie polecam 16.10.11, 20:54
        dzięki-na pewno nie kupię
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka