26.11.11, 15:58
Właśnie się z naszego forum dowiedziałam o tej grze i pomyślałam,że może bym ją dla nas /rodziny/ kupiła. Byłam dziś w Carrefourze i sa tam dwie jengi.Jedna za 59 a druga za niecałe 20. Z tym,że ta druga nazywa się"Budowanie wieży" czy jakoś tak. Wolałabym ,oczywista tę tańszą.I właśnie chcę spytać: czy ktoś ma i używa tego taniego odpowiednika? czy nie warto go kupować i lepiej zainwestować w droższy?
Obserwuj wątek
    • mkaroli Re: Jenga 26.11.11, 21:19
      Prawdziwa wersja jest bardzo dobrze wykonana i w tej grze ważne jest dokładne wykonanie elementów, trzeba w końcu wyciągnąć z wieży jedną ręką prostokącik i położyć do na górze. nie może być zadziorków ani szorstkości. Ja wybrałabym tę droższą wersję, wiem co kupuje. A tak w ogóle to dobry wybór na prezent dla całej rodziny.
      • ka_thy Re: Jenga 27.11.11, 18:15
        Ja mam Jengę z Tesco, kosztowała w promocji coś koło 20 złotych. Jest bardzo dobrze wykonana, jedyna różnica to taka, że prawdziwa Jenga ma 2 poziomy więcej.
        • wuwuem Re: Jenga 30.11.11, 23:41
          My również mamy tą wersję z tesco i jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykonania.
          • izimi Re: Jenga 06.12.11, 08:59
            spokojnie mogę polecić jengę z Tesco - taka w puszce z zielonymi elementami. Bardzo dobre wykonanie, klocki są równe i nic nie przeszkadza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka