Dodaj do ulubionych

Worki na śmieci

02.03.12, 11:52
Kupiłam sobie do kuchni cudowny kosz na śmieci.Jest wysoki ,nie muszę się do niego schylać,jak coś wrzucam,to nie spada obok,świetnie się otwiera i zamyka.Ma jednak jedną wadę,której nie przewidziałam.Kosz wewnątrz na prawie 80 cm wysokości.Mimo tego,że kosz ma tylko 40 l żadem worek 60 l nie pasuje,bo są za krótkie.
Przeszukałam w internecie,że aż mi się w oczach troi i nic nie znalazłam.Czy któraś z WDPD zna worki 60 l długie i wysokie.Dziwi mnie,że worki są od najmniejszych po 60 l a później dopiero 120.
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Worki na śmieci 02.03.12, 19:11
      Istnieją worki 90 l, tylko trudno je dostać. Poszukaj, może trafisz - powinny być dobre.
      • kasiek-kd Re: Worki na śmieci 02.03.12, 23:13
        brabantia ma wysokie i waskie kosze
        a do koszy brabantia produkuje worki...ale sa drogie
        • horpyna4 Re: Worki na śmieci 03.03.12, 08:58
          Ja wysoki kosz z przykrywą mam w ogródku. I do niego pasują właśnie te 90 l, niestety kończą mi się, a w najbliższych sklepach nie ma.
          • maria10344 Re: Worki na śmieci 03.03.12, 11:20
            Droga Horpyno !
            Dziękuję za podpowiedź.Zainspirowałaś mnie do innego sposobu szukania i znalazłam worki nie tylko 90l ale też 80 i 70.
            Podpowiadam,że 90 l.robi Stella /innych nie znalazłam / i są w sklepie www.skleppapirus.pl za ok.10 zł - 10 szt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka