21.03.12, 08:10
Postanowiłam w ramach aktywności wiosennej pojeździć na rolkach. A do towarzystwa chciałam wziąć koleżankę. Tyle, że ona ma opory mówiąc, że osoba około pięćdziesiątki w dodatku z nadwagą będzie wyglądać śmiesznie na rolkach. Najpierw pomyślałam, że wydziwia i szuka wymówki ale teraz się zaczęłam zastanawiać, że może ona ma rację. Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Rolki 21.03.12, 08:38
      Zależy gdzie chcecie jeździć, jak się ubrać itp. Jeśli wparujecie do jakiegoś centrum handlowego w obcisłych legginsach i przylegających do sadełka topach, to z pewnością będziecie wyglądać śmiesznie. Zaś w miejscu przeznaczonym do uprawiania tego typu sportu, w odpowiednio dobranym ubraniu - nikt nie zwróci uwagi na wiek i wygląd.
    • hela6 Re: Rolki 21.03.12, 11:15
      Co ja sądzę?
      Jedź sama. Koleżanka niech dalej hoduje obawy.
      • patsy79 Re: Rolki 21.03.12, 12:39
        ja tam bym się nie śmiała, podziwiam ludzi, którzy chcą coś zrobić ze sobą , ze swoją sylwetką, i uprawiają sport, nie przejmujcie się tylko do dzieła, a inni niech się śmieją i niech siedza przed telewizorem i w sadło obrastają.
        Na zachętę dodam,że ja odkąd zaczęłam codziennie poświęcać na sport trochę czasu, lepiej się czuję, lepiej śpię, nie boli mnie kręgosłup ( a do tej pory bolał, bo ja sie siedzi 8 h za biurkiem to niestety boli), i nie bola mnie kolana (mam zwyrodnienia stawów i obawiałam sie,że przez to nie mogę ich nadwyrężać), wiec same plusy smile
    • mkaroli Re: Rolki 21.03.12, 13:05
      Bez przesady, starsze osoby widziałam. A jeśli chodzi o sadełko to bez ruchu się go nie zgubi. Ja zaczynałam biegać w różowym aksamitnym dresiku lub jak było ciepło to w spodenkach syna. Ważne by sprawiało Ci to przyjemność.
    • budzik11 Re: Rolki 21.03.12, 13:37
      Ło Jezu. Jakbym miała przemyśliwać co ludzie powiedzą o moim wyglądzie i czy wyglądam dobrze, źle, poważnie czy głupio, to bym z domu nie wyszła. Chcesz jeździć dla siebie, nie dla ludzi, więc miej w nosie co oni o tym sądzą. Z całą pewnością nikt Cię nie zaczepi i nie powie "Przepraszam, ale śmiesznie pani wygląda w tych rolkach" wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka