Dodaj do ulubionych

Pan i pani house

22.04.12, 09:04
15.30 tvn . Zobaczymy czy w kwestii urządzania tanio mieszkań będzie coś nowegosmile
Obserwuj wątek
    • misiowazona Re: Pan i pani house 23.04.12, 07:58
      Myślałam, że dr House się wreszcie ożenił...smile
      • gosza26 Re: Pan i pani house 23.04.12, 08:47
        Można zapomnieć o tytuleuncertain Ja rzadko negatywnie osądzam program po pierwszym odcinku ale za 10 tys. mikro-łazienkę zrobiłby każdy( taką kasę mieli właściciele mieszkania). Na plus kolory. W dzień dobry tvn pokazywali jeden z odcinków jak stare krzesła z lat 70 tych odnowili i było super. A tutaj nudy.
        • hela6 Re: Pan i pani house 23.04.12, 08:52
          Hehe, nie oglądałam ale mam mikro-łazienkę. Wychodzi drożej niż normalna bo mało co da się do niej dopasować a standardowe wyposażenie jest najtańsze big_grin
          • gosza26 Re: Pan i pani house 23.04.12, 09:30
            Ja też mam mikro- łazienkę. Mam standardowe rzeczy ale nie upierałam się przy wielkiej wannie jak w programie. Poza tym wzięli się za coś co trzeba było robić od podstaw więc idea taniego remontu od razu była skazana na porażkę.
            • hela6 Re: Pan i pani house 23.04.12, 10:19
              gosza26 napisała:

> Ja też mam mikro- łazienkę. Mam standardowe

To nie masz mikro-łazienki big_grin
              U mnie wszystko musiało być o najmniej 10 cm węższe niż rzeczy ogólnie dostępne big_grin
              • gosza26 Re: Pan i pani house 23.04.12, 11:39
                O matko tchnęłaś we mnie optymizmem, że szer 1,20 m x dł 2,3 m to nie wymiary mikro smile
                • hela6 Re: Pan i pani house 23.04.12, 15:21
                  Mam niewiele mniejszą ale wszystko jest względne.
                  U mnie jest w łazience junkers z rurą odprowadzającą spaliny przez całą długość łazienki i kaloryfer big_grin
                  No i musi się zmieścić pralka i wc sad
                  • gosza26 Re: Pan i pani house 23.04.12, 16:41
                    no to Ci powiem,ze ja jestem burżuj winkw tych prawie 3 m2 nie mam pralki tylko wc, szafkę i dużą umywalkę, regał i prysznic szer 90 cm i grzejnik
                    • hela6 Re: Pan i pani house 23.04.12, 21:37
                      No to droga Pani mnie się w takich warunkach we łbie by poprzewracało big_grin
        • mieszko02 Re: Pan i pani house 23.04.12, 13:29
          5400 zł za płytki! nieźle
          • irenazu Re: Pan i pani house 23.04.12, 15:26
            Cienki ten program, nastawiłam się na coś ciekawszego.
    • alisaga Re: Pan i pani house 23.04.12, 21:47
      Niestety, ten program okazał się słaby i nie zainteresował mnie. Podobnie jak polskie wydanie Perfekcyjnej Pani Domu. Pani Rozenek jest dla mnie sztuczna i irytująca.
      • rudamarta4 Re: Pan i pani house 23.04.12, 22:05
        A to dzisiaj było??
        • gosza26 Re: Pan i pani house 24.04.12, 07:40
          rudamarta4 napisała:

> A to dzisiaj było??
          --------------------
          nie w niedzielę
          • brytf-anna Re: Pan i pani house 24.04.12, 15:15
            Można na tvnplayer obejrzeć - tvnplayer.pl/programy-online/pan-i-pani-house-odcinki,638/
            Dla mnie bez szału. 6 tys za płytki to trochę przegięcie (szczególnie, że nie dopasowali dekoru kolo wanny... no i po co kłaść kafelki aż do sufitu?), ale rozumiem, że musiał to być Cersanit tongue_out
            Fakt, między tym co było a tym co jest to kolosalna różnica, ale urządzone bez pomysłu, z katalogu, bez żadnego fajnego szczegółu.
            Zobaczymy, co w następnym odcinku.
    • jolunia01 Re: Pan i pani house 24.04.12, 15:30
      gosza26 napisała:

> ... Zobaczymy czy w kwestii urządzania tanio mieszkań będzie coś nowego

Po pierwsze nie podobała mi się koncepcja, po drugie - drogo.
      I, tak, tak, wiem - cóż to jest 10 tysięcy jak sie urządza na wiele lat. ALE te 10 tysiecy trzeba wydać od razu, a jak się nie ma oszczędności/wysokich dochodów, to trzeba doliczyć jeszcze obsługę kredytu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka