anna.b 05.02.13, 13:26 Obecnie w ofercie Biedronki jest golarka damska taka: gazetki.biedronka.pl/g60,walentynkowe_inspiracje.html#/Walentynkowe%20inspiracje.../8 Zastanawiam sie, czy jest cos warta. Czy ktos ja posiada? Polecacie? Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.b Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 05.02.13, 13:29 Chyba link sie nie skopiowal, tutaj jeszcze raz: gazetki.biedronka.pl/g60,walentynkowe_inspiracje.html#/Walentynkowe%20inspiracje.../8 Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 05.02.13, 14:03 Jest bardzo dokładna, ale... bywa, że wciąga skórę . Wciągnęła mi kilka razy i od tej pory leży nieużywana. Odpowiedz Link
aga7211 Nie warto 05.02.13, 17:22 mam z biedry,jest na wielgaśną baterie,jak tylko chwilkę popracuje traci swą moc i nie goli,żeby ogolic sweter musiałabym zuzyc kilku baterii ,dla mnie szkoda pieniędzy Odpowiedz Link
schiraz Re: Nie warto 05.02.13, 20:45 Ale to golarka do ciała Ty piszesz chyba o tej do swetrów, też jest aktualnie w ofercie. tej do ciała, za 19,99 jeszcze nie ma, będzie od czwartku. Odpowiedz Link
anna.b Golarka damska z Biedronki - warto? 05.02.13, 20:58 A w mojej Biedronce sa juz od wczoraj, dlatego pytam czy warto, bo cena zachecajaca. Odpowiedz Link
xdziamax Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 06.02.13, 20:38 i jak, kupiłaś? warto? Odpowiedz Link
anna.b Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 06.02.13, 21:53 W koncu nie kupilam. Stwierdzilam, ze chyba lepsza bedzie taka z ladowarka, ktora moge naladowac. Ta jest tylko na baterie, wiec wydaje mi sie malo ekonomiczna. Odpowiedz Link
aga7211 Re: Nie warto 06.02.13, 22:10 Oj,sorki...ale gol arki do ciała na baterie tez bym nie kupiła ,polecam depilator Odpowiedz Link
plecha1 Re: Nie warto 06.02.13, 23:11 Depilatora nie każdy może używać. Ja mam tego pecha, że metody polegające na wyrywaniu włosów sprawiają, że moje odnóża są koloru, jakiego nie powstydziłaby się dorodna śliwka węgierka Odpowiedz Link
sasilla Re: Nie warto 08.02.13, 03:13 Polecam depilacje cukrowa. Zaczerwienienie utrzymuje sie moze 0,5h, a potem spokoj na miesiac Odpowiedz Link
ciotka.aka Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 08.02.13, 09:22 a z tymi bateriami to nie do końca się zgodzę... Mam od roku (a może i dłużej) Browna na baterie. Komplet wymieniałam je 3 (słownie: trzy) razy. Nie wiem jak biedronkowa ale moja jest bardzo wydajna. Wcześniej miałam Philipsa zasilanego przez ładowarkę podłączaną do prądu i na pewno była mniej wydajna (wspomnę jeszcze, że dość szybko uszkodzone zostały metalowe osłonki - gwarancja ich nie obejmuje, cena nowych bliska cenie golarki ) Odpowiedz Link
anna.b Do sasilla - depilacja cukrowa 08.02.13, 13:43 Sasilla, napisz cos wiecej o tej depilacji cukrowej. Odpowiedz Link
sasilla Re: Do sasilla - depilacja cukrowa 08.02.13, 17:40 Tutaj sie rozpisalam: forum.gazeta.pl/forum/w,49213,130068063,130069730,Re_Pasta_cukrowa_do_depilacji_ktora_uzywa_.html Odpowiedz Link
emczyem Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 11.02.13, 23:48 Nie wiem czy nie za późno piszę ale ja kupiłam tą golarkę biedronkową i póki co jestem zadowolona. Co prawda raz dopiero goliłam ale jest super goli dokładnie nawet niewielkie owłosienie i mi tam skóry nie wciągnęła. A dla mnie to lepsze rozwiązanie niż zwykła maszynka bo ja to mam ciągle jakieś uczulenia. Także na razie ok mogę polecić i za tę cenę to warto spróbować. Odpowiedz Link