Dodaj do ulubionych

Golarka damska z Biedronki - warto?

05.02.13, 13:26
Obecnie w ofercie Biedronki jest golarka damska taka: gazetki.biedronka.pl/g60,walentynkowe_inspiracje.html#/Walentynkowe%20inspiracje.../8
Zastanawiam sie, czy jest cos warta. Czy ktos ja posiada? Polecacie? Dzieki smile
Obserwuj wątek
    • anna.b Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 05.02.13, 13:29
      Chyba link sie nie skopiowal, tutaj jeszcze raz: gazetki.biedronka.pl/g60,walentynkowe_inspiracje.html#/Walentynkowe%20inspiracje.../8
      • aniuta75 Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 05.02.13, 14:03
        Jest bardzo dokładna, ale... bywa, że wciąga skórę sad. Wciągnęła mi kilka razy i od tej pory leży nieużywana.
    • aga7211 Nie warto 05.02.13, 17:22
      mam z biedry,jest na wielgaśną baterie,jak tylko chwilkę popracuje traci swą moc i nie goli,żeby ogolic sweter musiałabym zuzyc kilku baterii ,dla mnie szkoda pieniędzy
      • schiraz Re: Nie warto 05.02.13, 20:45
        Ale to golarka do ciała smile Ty piszesz chyba o tej do swetrów, też jest aktualnie w ofercie. tej do ciała, za 19,99 jeszcze nie ma, będzie od czwartku.
        • anna.b Golarka damska z Biedronki - warto? 05.02.13, 20:58
          A w mojej Biedronce sa juz od wczoraj, dlatego pytam czy warto, bo cena zachecajaca.
          • xdziamax Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 06.02.13, 20:38
            i jak, kupiłaś? warto?
            • anna.b Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 06.02.13, 21:53
              W koncu nie kupilam. Stwierdzilam, ze chyba lepsza bedzie taka z ladowarka, ktora moge naladowac. Ta jest tylko na baterie, wiec wydaje mi sie malo ekonomiczna.
        • aga7211 Re: Nie warto 06.02.13, 22:10
          Oj,sorki...ale gol arki do ciała na baterie tez bym nie kupiła ,polecam depilator
          • plecha1 Re: Nie warto 06.02.13, 23:11
            Depilatora nie każdy może używać. Ja mam tego pecha, że metody polegające na wyrywaniu włosów sprawiają, że moje odnóża są koloru, jakiego nie powstydziłaby się dorodna śliwka węgierka big_grin
            • sasilla Re: Nie warto 08.02.13, 03:13
              Polecam depilacje cukrowa. Zaczerwienienie utrzymuje sie moze 0,5h, a potem spokoj na miesiac smile
    • ciotka.aka Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 08.02.13, 09:22
      a z tymi bateriami to nie do końca się zgodzę...

Mam od roku (a może i dłużej) Browna na baterie. Komplet wymieniałam je 3 (słownie: trzy) razy. Nie wiem jak biedronkowa ale moja jest bardzo wydajna. Wcześniej miałam Philipsa zasilanego przez ładowarkę podłączaną do prądu i na pewno była mniej wydajna (wspomnę jeszcze, że dość szybko uszkodzone zostały metalowe osłonki - gwarancja ich nie obejmuje, cena nowych bliska cenie golarki uncertain)
      • anna.b Do sasilla - depilacja cukrowa 08.02.13, 13:43
        Sasilla, napisz cos wiecej o tej depilacji cukrowej.
        • sasilla Re: Do sasilla - depilacja cukrowa 08.02.13, 17:40
          Tutaj sie rozpisalam: forum.gazeta.pl/forum/w,49213,130068063,130069730,Re_Pasta_cukrowa_do_depilacji_ktora_uzywa_.html
          smile
    • emczyem Re: Golarka damska z Biedronki - warto? 11.02.13, 23:48
      Nie wiem czy nie za późno piszę ale ja kupiłam tą golarkę biedronkową i póki co jestem zadowolona. Co prawda raz dopiero goliłam ale jest super goli dokładnie nawet niewielkie owłosienie i mi tam skóry nie wciągnęła. A dla mnie to lepsze rozwiązanie niż zwykła maszynka bo ja to mam ciągle jakieś uczulenia. Także na razie ok mogę polecić i za tę cenę to warto spróbować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka