hashi-tess 15.03.13, 19:20 proszę, napiszcie czy warto w ten sprzęt zainwestować, czy lepiej zakupić wałek do malowania. Byłam w sklepie oglądałam jedno i drugie. Euromal wydał mi się raczej zabawką niż sprzętem malarskim. Dzięki za każdą odpowiedź. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kk345 Re: euromal 15.03.13, 21:16 Pytanie powinno brzmieć: "czy zawodowcy korzystają z tego urządzenia"- i wszystko jasne Odpowiedz Link
autumna Re: euromal 15.03.13, 22:52 Malowałam jednym i drugim, więc mam porównanie. Euromal ma jedną fajną cechę: prawie nic z niego nie pryska. Ale to by było tyle z zalet. Zwykłym wałkiem maluje się szybciej i sprawniej. Odpowiedz Link
claratrueba Re: euromal 16.03.13, 04:34 Warto. Używałam przez lata, dużo wygodniejszy od wałka. Nie chlapie zupełnie, nie używałam żadnych folii. Dużo szybciej się maluje bo wystarczy przeciągnięcie w tę i z powrotem.U mnie są ściany "kornik" i tu sprawdza się szczególnie dobrze. Nie trzeba tez pędzlem malować rogów bo maluje do samej krawędzi, gdzie wałek nie wchodzi. Bardzo łatwe mycie i chyba z 10 lat mi ten sprzęt wytrzymał. Odpowiedz Link
figaroo Re: euromal 16.03.13, 23:57 Czy możecie mi podać jakiś link z tym euromalem? Guglowałam ale coś mi słabo to wyszło i dalej nie wiem o co chodzi, a się przymierzam do malowania. Odpowiedz Link
onefoks Re: euromal 16.08.13, 13:13 sąsiad malował wałkiem a ja euromalem muzgał i muzgał ja dwa razy i miałem koniec jak zobaczył moją robote wziął mojego euromala i za jednym razem skończył ,to jest leprze od wszystkich wałków ja od 15u lat tym maluje mieszkanie. Odpowiedz Link