15.03.13, 19:20
proszę, napiszcie czy warto w ten sprzęt zainwestować,
czy lepiej zakupić wałek do malowania.

Byłam w sklepie oglądałam jedno i drugie.
Euromal wydał mi się raczej zabawką niż sprzętem malarskim.

Dzięki za każdą odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: euromal 15.03.13, 21:16
      Pytanie powinno brzmieć: "czy zawodowcy korzystają z tego urządzenia"- i wszystko jasnewink
    • autumna Re: euromal 15.03.13, 22:52
      Malowałam jednym i drugim, więc mam porównanie.
      Euromal ma jedną fajną cechę: prawie nic z niego nie pryska. Ale to by było tyle z zalet. Zwykłym wałkiem maluje się szybciej i sprawniej.
    • claratrueba Re: euromal 16.03.13, 04:34
      Warto.
      Używałam przez lata, dużo wygodniejszy od wałka. Nie chlapie zupełnie, nie używałam żadnych folii. Dużo szybciej się maluje bo wystarczy przeciągnięcie w tę i z powrotem.U mnie są ściany "kornik" i tu sprawdza się szczególnie dobrze. Nie trzeba tez pędzlem malować rogów bo maluje do samej krawędzi, gdzie wałek nie wchodzi. Bardzo łatwe mycie i chyba z 10 lat mi ten sprzęt wytrzymał.
      • figaroo Re: euromal 16.03.13, 23:57
        Czy możecie mi podać jakiś link z tym euromalem? Guglowałam ale coś mi słabo to wyszło i dalej nie wiem o co chodzi, a się przymierzam do malowania.
        • grecz Re: euromal 17.03.13, 01:02
          o takie to to jest
          • figaroo Re: euromal 17.03.13, 17:22
            Dzięki
    • claratrueba Re: euromal 17.03.13, 05:27
      Są na allegro, wystarczy wpisać "euromal"
    • onefoks Re: euromal 16.08.13, 13:13
      sąsiad malował wałkiem a ja euromalem muzgał i muzgał ja dwa razy i miałem koniec jak zobaczył moją robote wziął mojego euromala i za jednym razem skończył ,to jest leprze od wszystkich wałków ja od 15u lat tym maluje mieszkanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka