truscaveczka 04.10.07, 10:59 Ozdabiać swój dom i siebie własnoręcznie wykonanymi przedmiotami? Są tu jakieś szydełkowiczki/druciarki/dekupażystki itp.? Ja pierwsza - druty, szydełko, xxx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Czy WDPD potrafi? 04.10.07, 11:06 Coś tam umiałam zrobić na drutach, ale nie wiem czy coś pamietam. Za to lepiej z szyciem. Właśnie czekam na maszynę do szycia, którą mam dostać w prezencie i nie mogę się już doczekać. Odpowiedz Link
iguana1972 Re: Czy WDPD potrafi? 04.10.07, 11:21 Szydełko ) Mam niestety zrywy i nie ozdobiłam domu jakos bardzo intensywnie - nosze się z zamiarem zrobienia firanki - ciekawe w którym stuleciuuu hihihi. Serwetki owszem bardzo lubię robić - jakis efekt terapetyczny zauważam, jak człowiek sie musi strasznie skoncentrować na liczeniu oczek i pilnowaniu wzoru to mózg nie genruje czarnych mysli - zbyt zajęty. Na święta aniołki chyba czas zacząc już robić! Odpowiedz Link
megann120 Re: Czy WDPD potrafi? 04.10.07, 23:21 No truskaveczko, wiedziałam że skądś znam ten nick... wlaśnie po przeprowadzce do szkocji odkryłam że mam tu niesamowite możliwości i czasowe i materiałowe na wykonywanie wszelkiego rodzaju dekoracji. zaczelam szydełkować obrazek (wlasciwie to probke firanki, ale jak zrobie firanke w rozyczki to idealnie bedzie pasować jedna rozyczka jako obrazek..) 3 listopada otwera mi sie w najblizszym centrum handlowym wielki sklep do wszelkiego rodzaju robótek ręcznych. licze dni i koncze remont zeby miec dobre tlo a na razie ide ozdabiac siebie ) Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Czy WDPD potrafi? 05.10.07, 06:38 Megannnnnn, wiję się z zazdrości. Nie dość, żeś w Szkocji, to jeszcze tak zachwalasz możliwości robótkowe... Odpowiedz Link
kanga_roo Re: Czy WDPD potrafi? 05.10.07, 08:49 a czy wykonywanie dekoracji i elementów wystroju wnętrza ze wszystkiego_co_tylko_wpadnie_pod_rękę podpada pod ten wacik? jeśli tak, to ja owszem. natomiast dłubanie włóczki patyczkiem nigdy mi jakoś nie szło... Odpowiedz Link