milka_milka 22.11.07, 14:30 www.perfekcyjnapanidomu.fora.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: Znalazłam takie forum... 22.11.07, 15:07 Ale ruch to tam słabiuuuutki Nie to, co u nas Odpowiedz Link
trusiaa Re: Znalazłam takie forum... 22.11.07, 15:30 Phi! Jakieś drętwe to forum. Nie powiem, będę je podglądała , ale nie ma to jak u nas - przytulnie, wesoło, no i przynajmniej nie udajemy, że jesteśmy perfekcyjne hłe, hłe. Odpowiedz Link
baba06 Re: Znalazłam takie forum... 22.11.07, 17:14 >" Phi! Jakieś drętwe to forum" no drętwe, bo Perfekcyjne cały czas spędzaja na sprzątaniu, układaniu,przekładaniu,praniu,myciu,prasowaniu , a my tutaj gadki-szmatki, makowiec ,kawka,herbatka właśnie a propo herbaty trzeba by jakiś wątek herbaciany zacząć Odpowiedz Link
dragon_fruit Re: Znalazłam takie forum... 22.11.07, 17:31 może opary octu je otumaniły Odpowiedz Link
danutaessen trusiaa.... 22.11.07, 18:19 bardzo trafnie sformulowane... Phi! Jakieś drętwe to forum. Nie powiem, będę je podglądała , ale nie ma to jak u nas - przytulnie, wesoło, no i przynajmniej nie udajemy, że jesteśmy perfekcyjne hłe, hłe. -no wlasnie nie udajemy ze jestesmy perfekcyjne. Odpowiedz Link
poswiatka Re: Znalazłam takie forum... 22.11.07, 20:50 może mały ruch, może nudnawe, może w Waszym mniemaniu usilnie perfekcyjne.. ale ładnie to tak kogoś obgadywać za plecami? łanie? pozdrowienia. poświatka - siostra truscaveczki ps. na tamtym forum mam nicka 'befana'. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Znalazłam takie forum... 23.11.07, 08:05 (Truscaveczko, to Ty masz siooostrę?) Droga Poświatko, a wyobrażasz sobie, że włazimy komuś na forum, nie zdejmujemy butów w progu (he, he), zakładamy nogi na stół i krytykujemy? Nie ma to jak siąść sobie w kółeczku wzajemnej adoracji, przy serniku, i wspólnie powybrzydzać. Ale babeczki przecież "od tego są, od tego są babeczki: od tego one są!". Komu herbatki? Uściski, trusiaa Odpowiedz Link
poswiatka Re: Znalazłam takie forum... 23.11.07, 09:45 Nie musisz tak sie oburzać od razu. Po prostu chciałam uzmysłowić, że to forum (WDPD) jest bardzo popularne i wiele osób ma do niego dostęp. Zatem każda użytkowniczka tamtego forum może to przeczytać i nie będzie to dla niej miłe. Takiej osobie zrobi się przykro. Trusiuu a co byś zrobiła gdybyś weszła na jakieś forum i przeczytała tam, że jesteś drętwa? Myślę, że to nie byłoby w porządku. Mam nadzieję, że nie zostanę wyklęta i będę mogła udzielać się także w innych tematach. pozdrawiam Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Znalazłam takie forum... 23.11.07, 10:15 Nehehe Ty sobie, liebe Schwester, mną buźki nie wycieraj Żebym Ci nie wypomniała Twojej opinii o tamtym forumie ;p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Znalazłam takie forum... 23.11.07, 12:03 Truscaveczko ratuj, ona mnie bijeee! Przecież się nie "oburzam" i nie "nazywam żadnej koleżanki z sąsiedniego forum drętwą", mówię tylko, że konkurencyjne forum ma formułę bardzo serio - to równe rządki wątków odpowiednio pozaznaczane, zafoliowane wydają mi się drętwe. Porady są jak najbardziej do rzeczy i dlatego będę tam zaglądała, ale zapisywać się nie mam zamiaru, bo tu mi wesoło, bo tu kobiełki mają poczucie humoru, i się nie doszukują złośliwości. I nie mam zamiaru Cię wyklinać - bo za co?! Ślę Ci ukłony Poświatko, koleżeńskie uściski i dobre słowo trusiaa Odpowiedz Link
poswiatka Re: Znalazłam takie forum... 23.11.07, 13:28 Dzięki Trusiuu za miłe słowa. Mam nadzieję, że niedługo wpasuję się w Wasze poczucie humoru i nie tylko. A Ty Siostra nie groź, ja i moi ludzie wiemy gdzie mieszkasz. Odpowiedz Link