najanaja2 15.06.08, 23:02 Witam, ciekawa jestem waszego zdania na temat"królujących" na allego produktach Betterware. CZy sądzicie, że wszystko to tylko reklama,moda,czy też bywają rzeczy warte zakupu? Ewa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truscaveczka Re: wasze opinie o Betterware 16.06.08, 07:01 Z Betterware mam torbę na ziemniaki, bardzo mi się podoba i ku mojemu zdumieniu po 2 miesiącach użytkowania nadal jest czyściutka. Inne cuda kuszą mnie, ale niedostatecznie mocno Odpowiedz Link
foretka Re: wasze opinie o Betterware 16.06.08, 09:02 Hej, ja zamowilam pojemniki do mikrofalowki do jajek i omletu. Podziele sie wrazeniami jak wybrobuje Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki Zakątek Szczecińskich MaM__Agoturystyka nad morzem - wakacje 2008 Odpowiedz Link
najanaja2 Re: wasze opinie o Betterware 16.06.08, 11:46 Dziękuję za sugestie, czy inne WDPD mają jeszcze jakieś doświadczenia ? Ciekawska najanaja Odpowiedz Link
malabru Re: wasze opinie o Betterware 16.06.08, 13:06 Ja też mam worki próżniowe. U mnie też się sprawdzają. Odpowiedz Link
dzioucha_z_lasu Re: wasze opinie o Betterware 16.06.08, 14:12 Potwierdzam - też mam worki próżniowe i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link
wiogo99 Re: wasze opinie o Betterware 17.06.08, 10:55 Ja ostatnio kupiłam: Torbę na ziemniaki (10 kg) i na warzywa. Na ziemniaki fajna, na warzywa jeszcze nie wypróbowana, torby takie czarne na chowanie ubrań - fajne już3 zajęte, została jedna. Ale to na ubranka mojej niuni. Czekają aż następne się pojawi (może), wyciskarka do tubki z pastą - rewelacja !!! w końcu mój mąż nie wyciska jej tylko na początku, torba na chleb - w środku jest folia (razem z materiałem zszyta) - raczej lepsza na bułki, a w zwykłym chlebaku przynajmniej widać ile chleba zostało (bo mam z przeźroczystym przodem). Mój m raz wziął i przy otwieraniu rozerwał na szwie - teraz czeka na zszycie, zawieszka na torebkę - fajna, jeszcze nie wypróbowana wieszak na ręcznik papierowy i folie - jakiś felerny, jakby rdzą podchodził (chyba jakaś tandeta), i nad ząbkami jest jeszcze taka poprzeczka, że jak raz urwiesz folię , to potem musisz znów celować w tę przestrzeń między ząbkami a tą poprzeczką. Jak jużkupiłam to jest, ale tylko na ręcznik papierowy i folięaluminiową sięnadaje, na tę spożywczą co się tak klei to jużniewygodne, torby na segregację śmieci (takie 3 kolorowe) - fajne, trwałe i ładnie się prezentują, tylko duże i trzeba mieć miejsce, żeby je całe zapełnić, spray na pająki - jeszcze nie wiem dokładnie, trochę jakby ich mniej, Odpowiedz Link
kajoa Re: wasze opinie o Betterware 18.06.08, 10:59 Mam pudełka na buty - są rewelacyjne! I ściereczki z mikrofibry - też się sprawdzają ( czy lepiej niż innych marek nie wiem bo nie miałam). Czekam na zamówione torby ekologiczne ( będę używać na zakupy). Odpowiedz Link